skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | P!nk – Whatever You Want

Πολύ ρομαντισμός κι απελπισία σε ένα τραγούδι από την P!nk και το “Whatever You Want”!

Τίτλος τραγουδιού“Whatever You Want”

Καλλιτέχνης: Pink

Μουσική / Στίχοι: Alecia Moore

Από το album: “Beautiful Trauma”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 13 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Ένα τραγούδι κατακραυγής των όσων δεν έχουν ειπωθεί και για όλες τις προσπάθειες ‘επιβίωσης’ μιας σχέσης που καταβάλλονται τις νύχτες τραγουδάει η P!nk μέσα από το ολοκαίνουριο τραγούδι της “Whatever You Want”. Κιθάρες συνοδεύουν το στιχουργικά ακαταμάχητο τραγούδι, με την P!nk να δίνει κάθε ίντσα του ‘είναι’ της για ακόμα μία φορά και να γεμίζει με πραγματικό συναίσθημα ακόμα μία δημιουργία της.

Το εν λόγω τραγούδι κυκλοφόρησε μία εβδομάδα πριν από την επίσημη πρεμιέρα του επερχόμενου δίσκου της “Beautiful Trauma”. Πρόκειται για έναν ακόμα δίσκο της, που το κοινό προσμένει με μεγάλη ανυπομονησία, όπως και κάθε της δουλειά. Η ημερομηνία γράφει 13 Οκτωβρίου 2017 και η RCA Records έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες διαδικασίας, ώστε να τοποθετηθούν καταλλήλως τα αντίτυπα του δίσκου στις θέσεις τους στα καταστήματα. Στο background παίζουν ήδη τραγούδια από την έβδομη ολοκληρωμένη δουλειά της pop rock star και δεν είναι άλλα από το lead single της What About Us, αλλά και το ομότιτλο με τον δίσκο Beautiful Trauma.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου της τραγουδιού, η P!nk ανακοίνωσε και την επόμενη περιοδεία της. Ο σκοπός της φυσικά είναι η προώθηση του δίσκου και για τον λόγο αυτό ο τίτλος της είναι “Beautiful Trauma Wolrd Tour”. Για αρχή η Αμερική και ο Καναδάς θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν την δυναμική της τραγουδίστριας επί σκηνής, μαζί με τις ολοκαίνουριες, αλλά και τις παλαιότερες επιτυχίες της.

P!nk - Whatever You Want

Back To Top