skip to Main Content

Νέο τραγούδι | Pretenders feat. Neil Tennant of Pet Shop Boys – Let’s Get Lost

“Ας χαθούμε”… σε δύο τεράστιες φωνές!

Τίτλος τραγουδιού: “Let’s get lost”

Καλλιτέχνης: Pretenders feat.Neil Tennant of Pet Shop Boys

Μουσική / Στίχοι:

Σκηνοθεσία: –

Από το album: “Alone”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 21 Οκτωβρίου 2016

Art-Cover του Single:

Ο λόγος για την Chrissie Hynde των The Pretenders και τον Neil Tennant των Pet Shop Boys που ένωσαν τις φωνές τους για την δημιουργία ενός ντουέτου! Ο τίτλος του δεν μας είναι άγνωστος καθώς ήδη τον συναντήσαμε στο tracklist του τελευταίου album των Pretenders (σε παραγωγή του Dan Auerbach των The Black Keys) με τίτλο “Alone”.

Το “Let’s get lost” ήταν μια ακόμα όμορφη μπαλάντα στο tracklist του, ερμηνευμένη μόνο από την Chrissie Hynde. Αλλά για να τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή, η Chrissie και ο Neil συνεργάστηκαν τα τελευταία 2 χρόνια σε κοινές εμφανίσεις σε τηλεοπτικές εκπομπές και περιοδείες, όπου έγιναν στενά φιλαράκια και συζητούσαν με τις ώρες. Σε κάποια από τις συζητήσεις τους ο Tennant πρότεινε πως το επόμενο single από το “Alone” θα έπρεπε να είναι το τραγούδι αυτό. Κάπου εκεί η Hynde “πάτησε πόδι” και έβαλε όρο, πως για να συμβεί κάτι τέτοιο θα έπρεπε ο Tennant να συμμετέχει στο τραγούδι και μόνο τότε θα το επανακυκλοφορούσε ως single!

Ο Neil δέχτηκε, και πολύ καλά έκανε, καθώς οι φωνές τους “δένουν” καταπληκτικά (δικαιώνοντας την Hynde) και το τραγούδι απέκτησε την βαρύτητα που του αρμόζει με δύο τεράστια ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής να το “κοσμούν”.

The Pretenders feat. Neil Tennant of Pet Shop Boys - Let's get lost

Back To Top