skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | PRETTYMUCH – Healthy

To ανερχόμενο boy band, PrettyMuch, επέστρεψε με μια καινούρια, pop δημιουργία, με τον τίτλο, “Healthy”.

Τίτλος τραγουδιού: “Healthy”

Καλλιτέχνης: PRETTYMUCH

Μουσική / Στίχοι: Wayne Hector, Nate Cyphert, Julian Bunetta, Amish Dilipkumar Patel, Zion Kuwonu, Edwin Honoret, Brandon Arreaga, Austin Porter & Nick Mara

Από το album: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 16 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Οι PrettyMuch, είναι ένα ανερχόμενο, pop boy band, από το Λος Άντζελες της Καλιφόρνια, οι οποίοι έχουν κάνει αισθητή την παρουσία τους τα τελευταία δύο περίπου χρόνια και αποτελούνται από τους Brandon Arreaga, Edwin Honoret, Austin Porter, Nick Mara, Zion Kuwonu. Έχουν ήδη κυκλοφορήσει 5 singles, τα οποία πιθανόν θα εμφανίζονται στην πρώτη, ολοκληρωμένη τους δουλειά, που πρόκειται να κυκλοφορήσει υπό την μορφή EP, στο κοντινό μέλλον, από την Columbia Records.

Το πρώτο τραγούδι που κυκλοφόρησαν ως PrettyMuch, ονομάζεται “Would You Mind”, και έφτασε στα αυτιά μας τον Ιούλιο του 2017, σε στίχους και μουσική των Savan Kotecha και Jacob Kasher. Επιπλέον, παρά την μικρή του πορεία στην μουσική βιομηχανία, το νεανικό συγκρότημα έχει ήδη καταφέρει να συνάψει μια σημαντική συνεργασία με τον διάσημο, hip hop καλλιτέχνη, French Montana, για το τραγούδι, “No More”.

Στις αρχές του Μαρτίου, οι PrettyMuch. κυκλοφόρησαν το video clip του πέμπτου τους single, με τίτλο “10.000 Hours”, και πριν μερικές ημέρες, το boy band επέστρεψε με ένα ολοκαίνουριο single, με τον τίτλο “Healthy”.Πρόκειται για μια ακόμη, pop παραγωγή, με θέμα της τα πάθη της αγάπης, όπου το συγκρότημα τραγουδά: “And I’m sick thinking ’bout you when you’re not with me” (…) “Nobody knows what it feels like/ Nobody knows how to help me/ And I’m starting to think there’s something wrong with me/ This ain’t healthy”.

PRETTYMUCH - Healthy

Back To Top