skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Prince Royce – El Clavo

O Prince Royce επιστρέφει με το ολοκαίνουριο single του “El Clavo”!

Τίτλος τραγουδιού: “El Clavo”

Καλλιτέχνης: Prince Royce

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 16 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Ο τραγουδιστής Prince Royce ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου του single με τίτλο, “El Clavo” («Το καρφί»), ένα τραγούδι του οποίου ο ρυθμός, όπως δήλωσε, συνδέεται με τις ημέρες όταν μεγάλωνε στο Μπρονξ, στη Νέα Υόρκη. Εκείνη την εποχή, το hip-hop, το rap και το urban κίνημα αποτελούσαν μέρος της καθημερινότητάς τους, καθώς και η bachata, το είδος με το οποίο έγινε γνωστός σε όλο τον κόσμο.

Ο τραγουδιστής επιβεβαίωσε ότι του αρέσει να επινοεί νέους μουσικούς συνδυασμούς και γι’αυτό το “El Clavo” είναι μια διαφορετική και sexy πρόταση που εξασφαλίζει ότι πολλοί άνθρωποι θα ταυτιστούν. Το single αυτό έρχεται μετά την πρόσφατη συνεργασία του στο τραγούδι «No Love» μαζί με τους Noriel και Bryant Myers, η οποία κυκλοφόρησε πριν από δύο εβδομάδες περίπου, με το video του τραγουδιού να έχει συγκεντρώσει σχεδόν 30 εκατομμύρια προβολές.

Επίσης, συνεργάστηκε με τους Bad Bunny και J Balvin στο «Sensualidad» που έχει πουλήσει περισσότερα από 500 εκατομμύρια αντίτυπα, ενώ το ντουέτο του με τις Ha*Ash, “100 Años” ερχόταν πρώτο στα ραδιοφωνικά charts του Μεξικό για αρκετές εβδομάδες.

Το πιο πρόσφατο album του, είχε τίτλο “FIVE”, και κυκλοφόρησε το Φεβρουάριο του 2017 εμπεριέχοντας επιτυχίες όπως το “Culpa al Corazón”, “La Carretera”, “Moneda” και “Deja vu”, μεταξύ άλλων.

Σύντομα θα είναι διαθέσιμο και το συνοδευτικό video clip του “El Clavo”, διάφορα teasers του οποίου, δημοσίευσε ο ίδιος ο Prince Royce μέσα από τις σελίδες κοινωνικής δικτύωσης του!

Prince Royce - El Clavo

Back To Top