skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Prophets of Rage – Heart Afire

Οι Prophets of Rage κυκλοφόρησαν το νέο τους digital single, “Heart Afire”!

Τίτλος τραγουδιού“Heart Afire”

Καλλιτέχνης: Prophets of Rage

Μουσική / Στίχοι: Tom Morello, Tim Commerford, Louis Freese, DJ Lord, Chuck D, Brad Wilk

Εταιρεία: Sony Music Entertainment

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 6 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Σκληροπυρηνικός rock κι electro ήχος ήρθε μέσα από ολοκαίνουριο ανεξάρτητο single των Prophets of Rage, με τίτλο “Heart Afire”. Η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των Tom Morello, Tim Commerford, Louis Freese, DJ Lord, Chuck D και Brad Wilk και πραγματεύεται τη δύναμη της καρδιάς, που όταν βρίσκεται σε «έκσταση» πιστεύεις πως όλα είναι δυνατά.

Θα μπορούσαμε να το χαρακτηρίσουμε ως ένα rap rock supergroup, καθώς οι Prophets of Rage αποτελούνται από τρία μέλη των Rage Against the Machine και των Audioslave. Πιο συγκεκριμένα αναφερόμαστε στον μπασίστα και τραγουδιστή, Tim Commerford, τον κιθαρίστα Tom Morello και τον ντράμερ, Brad Wilk. Το αμερικανικό συγκρότημα έρχονται να συμπληρώσουν τα μέλη των Public Enemy, DJ Lord και ο rapper, Chuck D, καθώς και ο rapper B-Real από τους Cypress Hill. Η σύσταση του εν λόγω supergroup σημειώνεται στο 2016 κι ένα χρόνο μετά το συγκρότημα κυκλοφορεί το debut album του.

Αυτό θα φέρει ως τίτλο “Prophets of Rage” και πρόκειται για το follow-up του EP που κυκλοφόρησαν την περασμένη χρονιά, με τίτλο “The Party’s Over”. Έχοντας ολοκληρώσει λοιπόν την προώθησή του, οι Prophets of Rage βρίσκονται σε περιοδεία έχοντας στο πλευρό τους Avenged Sevenfold.

Prophets of Rage – Heart Afire

Back To Top