skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Raffaella Carrà – Chi l’ha detto

Η μεγάλη Ιταλίδα τραγουδίστρια, Raffaella Carrà επιστρέφει με ένα Χριστουγεννιάτικο single.

Τίτλος τραγουδιού“Chi l’ha detto”

Καλλιτέχνης: Raffaella Carrà

Μουσική / Στίχοι: Daniele Magro

Εταιρεία: RCA Records/Sony Music

Από το LP: “Ogni volta che è Natale”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 30 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

Τα Χριστούγεννα ήρθαν νωρίτερα και για τη γειτονική Ιταλία, χάρη στην Raffaella Carrà, με την κυκλοφορία του νέου της single “Chi l’ha detto” που επιβεβαιώνει πλέον επίσημα την επιστροφή της στα μουσικά δρώμενα. Το τραγούδι προμηνύει με άλλα λόγια μια ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά που θα έχει τίτλο “Ogni volta che è Natale” και αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 30 Νοεμβρίου.

Τη συγγραφή του “Chi l’ha detto” υπογράφει ένας νέος τραγουδοποιός που ονομάζεται Daniele Magro και στην πραγματικότητα είναι ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, γεμάτο ενέργεια και θετικότητα, αλλά και θέματα που είναι ιδιαίτερα κοντά στην καρδιά όπως η ανανέωση των ανθρωπίνων αξιών, η φιλία, η αγάπη κ.α.. Είναι μια πρόσκληση να ξεπεράσουμε την αρνητικότητα και να απολαύσουμε τα όμορφα πράγματα του παρόντος.

Το album θα περιέχει, όπως μπορείτε να μαντέψετε, τραγούδια ιδανικά για τις διακοπές με διασκευές σε κλασικά τραγούδια του είδους όπως: “White Christmas”, “Happy Xmas (War Is Over)”, “Merry Christmas Everyone”, “Halleluja”, “Feliz Navidad”, “Buon Natale”, “Jingle Bell Rock” κ.α. Το album θα είναι διαθέσιμο σε τρεις διαφορετικές εκδόσεις: την Standard έκδοση, μια Deluxe με 2CD και μια Super Deluxe που θα αποτελείται από ένα δίσκο 45 στροφών στο σχήμα αστεριού, τα 2 CDs της deluxe έκδοσης και ένα κλειδί-γούρι με “καλές ευχές” από την Raffaella Carrà. Από την τελευταία έκδοση θα κυκλοφορήσουν μόνο 2000 αντίτυπα, από τα οποία τα 500 θα περιέχουν ένα ακόμα ιδιαίτερο δώρο από την θρυλική τραγουδίστρια.

Raffaella Carrà - Chi l'ha detto

Back To Top