skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ray LaMontagne – Such A Simple Thing

Μία ερωτική μπαλάντα από τον Ray LaMontagne!

Τίτλος τραγουδιού“Such A Simple Thing”

Καλλιτέχνης: Ray LaMontagne

Μουσική / Στίχοι: Ray LaMontagne

Από το album: “Part Of The Light”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 18 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Ο Αμερικανός τραγουδιστής και τραγουδοποιός Ray LaMontagne μας μιλάει για όλα εκείνα τα δυνατά συναισθήματα που σε ωθούν στο να βάλεις τον εαυτό σου σε δεύτερη μοίρα για όποιον αγαπάς. Ο λόγος, λοιπόν, γίνεται για το “Such A Simple Thing” μία ερωτική μπαλάντα, με τα μελαγχολικά και συνάμα γεμάτα ‘παρακάλια’ φωνητικά του 44χρονου πλέον ερμηνευτή. Το τραγούδι κυκλοφόρησε στην ψηφιακή του μορφή στις 23 Μαρτίου, με τη μουσική και τους στίχους του να φέρουν την υπογραφή του ίδιου του καλλιτέχνη.

Το εν λόγω τραγούδι περιλαμβάνεται στον επερχόμενο κι έβδομο σε σειρά δίσκο του LaMontagne, με τίτλο “Part Of The Light”. Πρόκειται για έναν δίσκο την παραγωγή του οποίου ανέλαβε κι έφερε εις πέρας εξ’ ολοκλήρου ο τραγουδιστής και η επίσημη κυκλοφορία του έχει οριστεί για τις 18 Μαΐου της χρονιάς που διανύουμε.

Δεκατέσσερα χρόνια συμπληρώνει στη μουσική βιομηχανία ο LaMontagne και μέσα σε αυτά περιλαμβάνονται έξι βραβεία κι έξι studio albums, με το ντεμπούτο του να έχει σημειωθεί το 2004 με την κυκλοφορία του ‘πλατινένιου’ “Trouble”. Αξίζει να σημειώσουμε πως δεν είναι λίγοι αυτοί που τον έχουν συγκρίνει με ονόματα όπως οι The Band, Van Morrison, Nick Drake και Tim Buckley. Ο LaMontagne ωστόσο φαίνεται πως είναι εδώ και πάλι για μία νέα και διαφορετική πρόταση… Απολαύστε ελεύθερα!

Ray LaMontagne - Such A Simple Thing

Back To Top