skip to Main Content

Νέο Τραγούδι, Remix & Video Clip | Angelika Dusk – Every Kiss

Η Angelika Dusk εγκαινιάζει τη νέα της συνεργασία με την 314 Records με ένα ολοκαίνουριο single!

Τίτλος τραγουδιού“Every Kiss”

Καλλιτέχνης: Angelika Dusk

Μουσική / Στίχοι: Angelika Dusk, Ryan Laubscher, Rupert Christie.

Σκηνοθεσία: Simon Blake

Από το album: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 30 Οκτωβρίου 2017

Art-Cover:

Η Angelika Dusk (κατά κόσμον Αγγέλικα Δασκοπούλου) γράφει pop μουσική με αγγλικό στίχο -ένα μουσικό genre το οποίο αποκαλεί «pop with a twist»– και τα παράγει τραγούδια που ερμηνεύει η ίδια! Ζει στο Λονδίνο, το οποίο έγινε αναπόφευκτα η δεύτερη -καλλιτεχνική- της πατρίδα. Εκεί ηχογράφησε τις πρώτες της δουλειές οι οποίες κέρδισαν τις καλύτερες εντυπώσεις από την πρώτη στιγμή της κυκλοφορία τους. Το πρώτο της single έχει τίτλο «Love on Your Own Terms» ενώ ακολούθησαν το E.P. της «Telling Stories» και το ντεμπούτο της album “Marionette” το 2015.

Μετά από τις κυκλοφορίες μερικών ακόμα “αδέσποτων” singles (“Catfight”, “Castle On The Hill”, “Drown out the Light”, “Scream” και “Beautiful Love” μαζί με τους Playmen), η Dusk επανέρχεται με ένα ολοκαίνουριο τραγούδι. Η ερωτική αυτή μπαλάντα έχει τίτλο “Every Kiss” και είναι το νέο single από το επερχόμενο album της, που θα φέρει τον ίδιο τίτλο με το τραγούδι. Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει η ίδια η Angelika Dusk μαζί με τους Ryan Laubscher και Rupert Christie.

Παράλληλα η Dusk κυκλοφόρησε κι ένα εντυπωσιακό video clip (στο οποίο εμφανίζεται με ένα ακόμα πιο εντυπωσιακό, κόκκινο φόρεμα που θα συζητηθεί) για το τραγούδι του οποίου τη σκηνοθεσία υπογράφει ο Simon Blake αλλά κι ένα χορευτικό remix. Το remix το έχει επιμεληθεί ο ξένος παραγωγός naBBoo, ο οποίος έχει δουλέψει για καλλιτέχνες της Warner Music France, Polydor και Sony Music KR (K-Pop) ενώ από το 2014 είναι μέλος της ψηφοφορίας στα βραβεία Grammy.

Angelika Dusk - Every Kiss

Angelika Dusk - Every Kiss (naBBoo Remix)

Back To Top