skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Remo Drive – Blue Ribbon

Το dance punk συγκρότημα, Remo Drive, ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός καινούριου ΕP και μοιράστηκε το πρώτο single από αυτό, με τίτλο “Blue Ribbon”.

Τίτλος τραγουδιού: “Blue Ribbon”

Καλλιτέχνης: Remo Drive

Μουσική / Στίχοι: Remo Drive

Από το album: “Pop Music”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 9 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Το dance punk συγκρότημα από την Αμερική, Remo Drive, ανακοίνωσε την κυκλοφορία ενός ολοκαίνουριου EP και μοιράστηκε το πρώτο single από αυτό. Το επερχόμενο album ονομάζεται “Pop Music” και αποτελεί follow-up του ντεμπούτο, full-lenght album των Remo Drive, που κυκλοφόρησε πέρυσι με την επονομασία “Greatest Hits”, αλλά και του EP “Wait For The Sun”, του 2015.

Το “Pop Music”, πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 9 Μαρτίου από την νέα δισκογραφική στέγη του συγκροτήματος, Epitaph Records, με μια tracklist 3 τραγουδιών. Σύμφωνα με ανακοίνωση, οι Remo Drive, συνδυάζουν στο νέο album το grunge της δεκαετίας του ’90 και την κλασική rock, για να δημιουργήσουν τον δικό τους δυναμικό και βαθιά πιασάρικο ήχο.

Πάντα θα έχει να κάνει με τις ηχηρές κιθάρες και τα δυνατά drums”, αναφέρει το μέλος του συγκροτήματος, Erik Paulson. “Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε είναι να μην ανησυχούμε τόσο πολύ για την αισθητική και να επικεντρωθούμε σε ότι αισθανόμαστε φυσικό, με την πρωταρχική ιδέα του να είμαστε ένα rock ‘n’ roll συγκρότημα”.

Το πρώτο single που οι Remo Drive μοιράζονται από το επερχόμενο “Pop Music”, έχει τον τίτλο “Blue Ribbon”. Πρόκειται για ένα γεμάτο ενέργεια τραγούδι, η μελωδία του οποίου βασίζεται στην κιθάρα και τα drums, και με στίχους που υπογράφονται από το ιδιαίτερο χιούμορ του συγκροτήματος. “I should probably start reading / ‘Cause if my brain is only eating/ Candy and Blue Ribbon / I’ll be such a stupid man”.

Remo Drive - Blue Ribbon

Back To Top