skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Richard Ashcroft – Born To Be Strangers

Ο Richard Ashcroft μοιράζεται το νέο του single με τίτλο «Born To Be Strangers»…

Τίτλος τραγουδιού“Born To Be Strangers”

Καλλιτέχνης: Richard Ashcroft

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Righteous Phonographic Association, BMG

Από το LP: “Natural Rebel”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 19 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Τον γνωστό τραγουδιστή και τραγουδοποιό γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στους The Verve ως front-man του συγκροτήματος. Τώρα επιστρέφει για μια ακόμη φορά και μας παρουσιάζει το νέο του single από το νέο, επερχόμενο solo album του.

Προηγουμένως ο Ashcroft μας είχε δώσει ήδη μια γεύση του επερχόμενου δισκογραφικού εγχειρήματός του, μέσα από το lead single «Surprised by the Joy», το οποίο κυκλοφόρησε οπτικοποιημένο. Τώρα όμως, κάνει το επόμενο βήμα παρουσιάζοντας το «Born To Be Strangers», ένα τραγούδι που μεταδίδει μια αύρα κλασικής rock μουσικής και σε γυρίζει πίσω στον χρόνο, στη δεκαετία των 1970s.

Όσον αφορά τον νέο του -και έκτο κατά σειρά- solo δίσκο, γνωρίζουμε ήδη πως θα φέρει τον τίτλο «Natural Rebel» και αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα στις 19 Οκτώβρη. Ο ίδιος ο Ashcroft τον περιγράφει ως ‘το πιο δυναμικό σετ τραγουδιών μου μέχρι σήμερα’. Πιο συγκεκριμένα σχολιάζει:

«Με την εμπειρία ακολουθεί κι η γνώση και για μένα αυτό είναι το πιο δυναμικό σετ τραγουδιών μου μέχρι σήμερα. Όλοι οι αγαπημένοι μου ήχοι φιλτραρισμένοι σε κάτι που ελπίζω να μεταδώσει στους fans μου μια απόλαυση διαρκείας. Είναι για αυτούς. Η μουσική είναι δύναμη.»

Ακόμη, συμπληρώνει σχετικά με τον το τελευταίο πως: «Αυτός ο δίσκος περιλαμβάνει περισσότερο κιθάρα από ότι ο τελευταίος. Φτάσαμε στο σημείο (να πιστεύουμε) πως η κιθάρα πρέπει να είναι ουσιώδες στοιχείο αν θες όντως να τη συμπεριλάβεις. Πρέπει να σε κινεί κατά κάποιο τρόπο. Δεν πρέπει απλά να είναι πολύπλοκη ή απλή μουσική, αλλά να έχει ψυχή».

Richard Ashcroft - Born To Be Strangers

Back To Top