skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Rob Thomas – I Love It

Ακόμα ένα single από την επερχόμενη δισκογραφική δουλειά του Rob Thomas είναι εδώ!

Τίτλος τραγουδιού: “I Love It”

Καλλιτέχνης: Rob Thomas

Μουσική / Στίχοι: Butch Walker, Maison Thomas Eudy, Robert Thomas

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το LP: “Chip Tooth Smile”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 26 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Κάτι λιγότερο από ένας μήνας έμεινε μέχρι την επίσημη κυκλοφορία της ολοκαίνουριας, δισκογραφικής δουλειάς του Rob Thomas. Ο 47χρονος καλλιτέχνης έχει ήδη ολοκληρώσει τις ηχογραφήσεις του νέου του δίσκου, με τίτλο “Chip Tooth Smile” και θα μας τον παρουσιάσει στις 26 Απριλίου, μέσω της Atlantic Records. Έπειτα από τέσσερα χρόνια δισκογραφικής απουσίας, ο Thomas θα μοιραστεί με το κοινό δώδεκα pop-rock δημιουργίες με επιρροές από τα ‘80s και σε παραγωγή του Butch Walker.

Ήδη από το εν λόγω album έχουμε απολαύσει το “One Less Day (Dying Young)” και τώρα ήρθε η ώρα να ακούσουμε το εκρηκτικό κι ανεπανάληπτο, “I Love It”. Έντονα κιθαριστικά riffs, αλλά και ρυθμικά κρουστά δημιουργούν το τέλειο μουσικό υπόβαθρο, όπου πάνω του βασίζεται ο Rob Thomas κι ερμηνεύει τόσο μοναδικά το τραγούδι. Μαζί με αυτό στο προσκήνιο ήρθε ένα lyric video, συνοδευμένο από πλάνα από αδημοσίευτο μέχρι τώρα υλικό. Ο Rob Thomas βρίσκεται στο επίκεντρο και φαίνεται να το διασκεδάζει πολύ.

Αξίζει να σημειώσουμε πως εντός των ημερών ο Γερμανός καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στο “The Ellen DeGeneres Show”, όπου θα παρουσιάσει το νέο του υλικό. Συντονιστείτε στις 3 Απριλίου για το τηλεοπτικό ντεμπούτο του Thomas.

Rob Thomas – I Love It

Back To Top