skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Rob Thomas – Timeless

Ο Rob Thomas στο νέο του rock τραγούδι, “Timeless”!

Τίτλος τραγουδιού: “Timeless

Καλλιτέχνης: Rob Thomas

Μουσική / Στίχοι: Butch Walker, Robert Thomas

Εταιρεία: Atlantic Records

Από το L.P.: “Chip Tooth Smile”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 12 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Ο Αμερικανός τραγουδιστής, τραγουδοποιός και μουσικός παραγωγός, Rob Thomas, απασχολεί ξανά τα μουσικά δρώμενα με ένα νέο του single. Αυτό έχει τίτλο “Timeless” και αποτελεί μία ευρηματική, alternative rock δημιουργία, τη μουσική και τους στίχους της οποίας συνυπογράφουν ο ίδιος ο ερμηνευτής με τον Butch Walker. Το εν λόγω τραγούδι αποτελεί ακόμα έναν προπομπό της επερχόμενης δισκογραφικής δουλειάς του πολυβραβευμένου με Grammy καλλιτέχνη, “Chip Teeth Smile”.

Το νέο album του Thomas -follow-up του “The Great Unknown”- αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 26 Απριλίου μέσω της δισκογραφικής εταιρείας Atlantic Records. Ήδη από το συγκεκριμένο album έχουμε απολαύσει το “One Less Day (Dying Young)”, ένα τραγούδι το οποίο μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να φτάσει στη θέση Νο.30 των Adult Contemporary chart των Η.Π.Α. Μάλιστα, πέρα από την κυκλοφορία νέου υλικού, ο Rob Thomas, θρυλική φιγούρα των Matchbox Twenty, αναμένεται να ξεκινήσει και την παγκόσμια περιοδεία του τον Μάιο της χρονιάς που διανύουμε.

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως την παραγωγή του δίσκου έχει αναλάβει ο Butch Walker, ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στο συγκρότημα “SouthGang” ως βασικός κιθαρίστας του. Επίσης, η παρουσία του στο χώρο ως solo καλλιτέχνης δεν έχει περάσει απαρατήρητη από το 2002.

Rob Thomas - Timeless

Back To Top