skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Robbie Williams – Gold

“Χρυσάφι” μοιράζεται μαζί μας ο Robbie Williams μέσα από την νέα του δισκογραφική δουλειά, “Under The Radar Vol. 3”!

Τίτλος τραγουδιού“Gold”

Καλλιτέχνης: Robbie Williams

Μουσική / Στίχοι: Karl Brazil, Robbie Williams, Benjamin Roy Castle

Εταιρεία: Farrell Music

Από το LP: “Under the Radar Volume 3”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 14 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Δύο κυκλοφορίες σε μία ημέρα; Ο Robbie Williams φαίνεται πως όχι μόνο θέλει να ικανοποιήσει τους θαυμαστές του, αλλά και να τους τρελάνει. Πέρα από την μοναδική συνεργασία που σύναψε στις 18 Ιανουαρίου με τον Bob Sinclar για το τραγούδι Electrico Romantico, o Βρετανός ερμηνευτής κυκλοφόρησε και υλικό από την προσωπική του δισκογραφική δουλειά. Το τραγούδι έχει τίτλο “Gold” και είναι βασισμένο στα γνώριμα μουσικά ηχοχρώματα του Williams. Με την παραγωγή του τραγουδιού να συνυπογράφεται από τους Benjamin Roy Castle και Karl Brazil, το “Gold” μιλάει για τα νέα ξεκινήματα και τον ενθουσιασμό που προκαλούν σε αυτόν που τα κάνει.

Το “Gold” κυκλοφόρησε ως το δεύτερο κατά σειρά single της επερχόμενης δισκογραφικής του δουλειάς, με τίτλο “Under The Radar Vol.3” Παίρνοντας την σκυτάλη από τοI Just Want People To Like Me, το “Gold” συνεχίζει στον αισιόδοξο χαρακτήρα που προάγει το album. Μπορεί ο Williams να μην κράτησε την υπόσχεση που έδωσε στο ελληνικό κοινό στην μία και μοναδική συναυλία του στην χώρα μας, ωστόσο συνεχίζουμε να απολαμβάνουμε την μουσική του.

Το νέο album του Williams αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 14 Φεβρουαρίου, ανήμερα του Αγίου των ερωτευμένων, ενώ πέρα από τα τραγούδια που περιλαμβάνονται στην standard edition του, υπάρχει η δυνατότητα για δύο ακόμη δημιουργίες, εάν κάποιος επιλέξει τη deluxe version.

Robbie Williams - Gold

Back To Top