skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Robbie Williams – International Entertainment

To τραγούδι “International Entertainment” που κλείνει το “Under the Radar Volume 2” του Robbie Williams, απέκτησε ένα ενδιαφέρον lyric-video!

Τίτλος τραγουδιού: “International Entertainment”

Καλλιτέχνης: Robbie Williams

Μουσική / Στίχοι: Timothy Metcalfe, Piers Baron, Robbie Williams

Από το LP: “Under the Radar Volume 2”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 30 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Το “Under the Radar Volume 2” είναι μια συλλογή που κυκλοφόρησε ο μεγάλος Βρετανός-τραγουδιστής και entertainer, Robbie Williams, το οποίο περιλαμβάνει demos, B-sides και σπάνιες ηχογραφήσεις. Το album κυκλοφόρησε αποκλειστικά μέσω της ιστοσελίδας του Williams στις 30 Νοεμβρίου 2017 και πρόκειται για τη συνέχεια του Volume 1-album με τον ίδιο τίτλο.

Από αυτόν ο Williams έχει ήδη κυκλοφορήσει τρία επίσημα singles: “Eyes on the Highway”, “Go Mental” (με τη συμμετοχή των Big Narstie & Atlantic Horns) και “Run It Wild”, ενώ τα περισσότερα από τα τραγούδια του έχουν αποκτήσει συνοδευτικά lyric-videos, τα οποία κυκλοφορούσαν όλο αυτό το διάστημα με τη μορφή promotional singles. Μια τέτοια περίπτωση είναι και το τραγούδι “International Entertainment” που έγραψε ο ίδιος μαζί με τους Timothy Metcalfe και Piers Baron.

Το τραγούδι θα μπορούσε να είναι μια συνεργασία με κάποιον μεγάλο DJ, μιας και ο άκρως χορευτικός και ηλεκτρονικός ρυθμός του παραπέμπει σε αντίστοιχες δημιουργίες, ωστόσο το τραγούδι του Robbie είναι μια solo δουλειά που απέκτησε κι αυτό με τη σειρά του το δικό του lyric video. To video είναι εμπνευσμένο από την εισαγωγή στην δημοφιλή Vloggie-σειρά του Williams στο youtube, καθώς χρησιμοποιεί τον ψηφιοποιημένο χαρακτήρα του Robbie μέσα από ένα 8-Bit καλειδοσκόπιο με πολλούς χρωματισμούς, κάνοντας αναφορές σε μερικά από τα αγαπημένα του video-games.

Robbie Williams - International Entertainment

Back To Top