skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Robbie Williams – Ms Pepper

Ο Robbie Williams μας συστήνει την “Ms Pepper”!

Τίτλος τραγουδιού“Ms Pepper”

Καλλιτέχνης: Robbie Williams

Μουσική / Στίχοι: Robbie Williams

Από το album: “Under The Radar Volume 2”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 30 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Το ‘καυτό’ είναι χαρακτηριστικό του Robbie Williams, των τραγουδιών και των ερμηνειών του. Το να απευθύνεται σε κάποιο γυναικείο πρόσωπο μέσα από τα τραγούδια του είναι επίσης γνωστό. Αυτό ακριβώς συμβαίνει και αυτή την φορά μέσα από το ολοκαίνουριο τραγούδι του, “Ms Pepper”, μαζί με το οποίο κυκλοφόρησε κι ένα μοναδικό lyric video, με πρωταγωνίστρια μία νεαρή, μελαχρινή κοπέλα.

Το “Ms Pepper” αποτελεί μία ρομαντική pop rock σύνθεση, την μουσική και τους στίχους της οποίας υπογράφει ο ίδιος ο καλλιτέχνης. Το εν λόγω τραγούδι περιλαμβάνεται στο πιο πρόσφατο album του, με τίτλο Under The Radar Volume 2, η επίσημη κυκλοφορία του οποίου έγινε στις 20 Νοεμβρίου του 2017. Πρόκειται για το follow-up του τραγουδιού Speaking Tongues, το οποίο αποτελεί ένα από τα επίσημα singles του αποκλειστικά ψηφιακού δίσκου του.

Η ενεργή παρουσία του στα social media, αλλά και μέσω του λογαριασμού του στο YouTube είναι καθοριστική για την σχέση που έχει δημιουργήσει και διατηρεί με το κοινό του. Πρόσφατα, ο ίδιος κυκλοφόρησε ένα αυτοσχέδιο video, όπου παρουσίασε τα 20 χρόνια από την επίσημη κυκλοφορία του hit single του, “Angels”, πηγαίνοντας αρκετά πίσω τον χρόνο. Αξίζει να σημειώσουμε πως μέχρι τις 7 Μαρτίου 2018, ο Robbie Williams θα βρίσκεται στην περιοδεία του, “The Heavy Entertainment Show Tour”, ολοκληρώνοντας τους 42 συνολικούς σταθμούς παγκοσμίως.

Robbie Williams – Ms Pepper

Back To Top