skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Robin Thicke – Testify

Ο Robin Thicke μοιράζεται την αλήθεια του με το εγκάρδιο νέο single του, “Testify”.

Τίτλος τραγουδιού“Testify”

Καλλιτέχνης: Robin Thicke

Μουσική / Στίχοι: Pro J., Robin Thicke

Εταιρεία: Thicke Music/EMPIRE

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 13 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο διάσημος τραγουδιστής της R’n’B τραγουδά για όλα τα δεινά που πέρασε τα τελευταία χρόνια της ζωής του, συμπεριλαμβανομένης της ξαφνικής απώλειας του πατέρα του, του διαζυγίου του από την Paula Patton και της αποβολής που είχε η τωρινή φίλη του April Love Geary. Μάλιστα ο Thicke έγραψε το συναισθηματικό αυτό τραγούδι στο σπίτι του στο Malibu, το οποίο κάηκε πρόσφατα στις μεγάλες πυρκαγιές της Καλιφόρνιας.

Ωστόσο ο 41χρονος ερμηνευτής, που τον Φεβρουάριο απέκτησε μια κόρη την Mia, κατάφερε να ανακάμψει ψυχολογικά από όλα αυτά και να ανακαλύψει ξανά ποιος είναι. Στο πλαίσια αυτής της ανάκαμψης ανασυγκρότησε και τη δισκογραφική του καριέρα και τώρα επανέρχεται με το ολοκαίνουριο αυτό τραγούδι που έχει τίτλο “Testify” το οποίο έγραψε μαζί με τον παραγωγό, Pro J. Το single σηματοδοτεί την πρώτη του κυκλοφορία με την δισκογραφική εταιρεία EMPIRE.

Εκτός από το να δουλεύει ως κριτής στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού του FOX, “The Masked Singer”, ο Thicke προετοιμάζει ταυτόχρονα και το επόμενο του album μετά από το “Paula” του 2014. “Όταν έκανα αυτό το τραγούδι, ήθελα να τραγουδήσω όλη μου την αλήθεια και να οδηγήσω έτσι το νέο album μου, τραγουδώντας όσο μπορώ περισσότερο”, δήλωσε ο ίδιος.

Robin Thicke - Testify

Back To Top