skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Robyn – Missing U

Η διάσημη τραγουδίστρια, τραγουδοποιός και μουσική παραγωγός από τη Σουηδία επιστρέφει με ένα ολοκαίνουριο single!

Τίτλος τραγουδιού“Missing U”

Καλλιτέχνης: Robyn

Μουσική / Στίχοι: Robyn, Klas Åhlund & Metronomy

Εταιρεία: Konichiwa Records

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 30 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Ύστερα από 8 χρόνια αποχής από τον χώρο της μουσικής δισκογραφίας, η Robin Miriam Carlsson, γνωστή στο καλλιτεχνικό στερέωμα υπό το όνομα Robyn παρουσιάζει ένα νέο τραγούδι, παράλληλα με ένα lyric video.

Η Robyn εμφανίστηκε στον χώρο της μουσικής δισκογραφίας το 1995, με τη κυκλοφορία του ντεμπούτου album της «Robyn Is Here», από το οποίο και ξεχώρισαν τα singles «Do You Know (What It Takes)» και «Show Me Love» που κατάφεραν να κερδίσουν μια θέση στο Billboard Hot 100 Top 10 singles. Από τότε έχει κυκλοφορήσει έξι ακόμα albums, με τελευταίο το «Body Talk» τον Νοέμβρη του 2010.

Αποτελεί μια κεντρική φιγούρα της σουηδικής pop power house μουσικής σκηνής, ενώ ξεχωρίζει για το μοναδικό της στυλ να παίρνει τη θλίψη και τη μελαγχολία των τραγουδιών της και να τα μετατρέπει σε χορευτικά hits. Εντούτοις, η καλλιτέχνιδα την τελευταία περίπου δεκαετία ήταν σχετικά απών και πλέον ήρθε η στιγμή για τη μεγάλη της επιστροφή με το «Missing U», στο οποίο ανέλαβε τη παραγωγή και τη σύνθεση του τραγουδιού σε συνεργασία με τον χρόνιο συνεργάτη της Klas Åhlund και τον Joseph Mount (Metronomy).

Το τραγούδι θα μπορούσε φαινομενικά να απευθύνεται σε έναν έρωτα που έφυγε, ενώ υπαινίσσεται εμμέσως πλην σαφώς πως αυτό το άτομο εξαφανίστηκε όχι από επιλογή.

Σε πρόσφατη συνέντευξή της η Robyn μίλησε για την απώλεια του φίλου και συνεργάτη της Christian Falk, του οποίου τη δουλειά κυκλοφόρησε μετά θάνατον μέσω του EP «Love Is Free» (2015), παρέα με τον Markus Jägerstedt, ως La Bagatelle Magique.

Robyn - Missing U

Back To Top