skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Rod Stewart – Look In Her Eyes

Ο Rod Stewart κυκλοφορεί το νέο του single “Look In Her Eyes”!

Τίτλος τραγουδιού“Look In Her Eyes”

Καλλιτέχνης: Rod Stewart

Μουσική / Στίχοι: Rod Stewart, Kevin Savigar

Εταιρεία: Republic Records

Από το LP: “Blood Red Roses”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 28 Σεπτεμβρίου 2018

Art-Cover:

Ο Rod Stewart παρουσίασε ένα ολοκαίνουριο τραγούδι με τίτλο “Look In Her Eyes” που ακολουθεί την κυκλοφορία του single “Didn’t I”, στο οποίο συμμετέχει και η Αμερικανίδα τραγουδίστρια Bridget Cady. Το τραγούδι έρχεται ως το δεύτερο δείγμα από το νέο του solo album, “Blood Red Roses”, που αναμένεται στις 28 Σεπτεμβρίου μέσω της Republic Records.

Το “Blood Red Roses” σηματοδοτεί το πρώτο solo album του Stewart μετά το “Another Country” του 2015. Ο μεγάλος rocker συνέθεσε το δίσκο αυτό σε συνεργασία με τον πολυετή συνεργάτη του Kevin Savigar. Το album είναι ήδη διαθέσιμο για προ-παραγγελία και θα κυκλοφορήσει τόσο σε standard έκδοση με 13 τραγούδια όσο και ως deluxe digital version με τρεις ακόμα live προσθήκες.

Το “Look In Her Eyes” είναι ένα mid-tempo, pop τραγούδι για το οποίο ο μεγάλος ερμηνευτής δήλωσε σχετικά: “Έγραψα αυτό ως μια μικρή συμβουλή για τη νεότερη γενιά και πιο συγκεκριμένα για τύπους που κάνουν ουρά έξω από ένα club. Πρόκειται για μια απαλή προειδοποίηση να μην ασκούμε πίεση όταν πρόκειται για γυναίκες. Εξαρτάται από τον ακροατή τι συμβαίνει στο τέλος του τραγουδιού, αν το αγόρι φεύγει τελικά μαζί με το κορίτσι! “

Rod Stewart - Look In Her Eyes

Back To Top