skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Roger Waters – Smell the Roses

Ο πολυ-συζητημένος ερμηνευτής δίνει κι άλλη τροφή για σχόλια…

Τίτλος τραγουδιού“Smell the Roses”

Καλλιτέχνης: Roger Waters

Μουσική / Στίχοι: Roger Waters

Από το album: “Is This The Life We Really Want?”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 2 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Δεν είναι λίγοι αυτοί που έχουν εκφραστεί εναντίον, αλλά και υπέρ της στάσης του πρώην μέλους των Pink Floyd απέναντι σε αυτούς, αλλά και των μουσικών του επιλογών. Ακάθεκτος συνεχίζει ο σημαντικός αυτός ερμηνευτής να δημιουργεί και να τραβάει το ενδιαφέρον. 25 χρόνια μετά την μουσική του αποστασιοποίηση, μέσω δημιουργιών, ο Waters -όπως ήδη γνωρίζετε- έχει επιστρέψει στο προσκήνιο με το τέταρτο κατά σειρά solo album.

“This The Life We Really Want?” φέρει ως τίτλο η επερχόμενη και πλέον πολυ-αναμενόμενη δισκογραφική του δουλειά, που θα κυκλοφορήσει στην ολοκληρωμένη κι επίσημη μορφή της στις 2 Ιουνίου της χρονιάς που διανύουμε μέσω της Columbia Records. Πρόκειται για το follow-up του “Amused to Death” που μας είχε συστήσει το 1992 και που περιλαμβάνει δώδεκα ολοκαίνουρια τραγούδια.

Συνεχίζοντας στο μουσικό, ηχητικό ύφος που μας έχει συνηθίσει μέσω των Pink Floyd, ο Waters μας παρουσιάζει την πρώτη του δημιουργία μέσα από το εν λόγω album και φέρει ως τίτλο “Smell the Roses”. Όπως και στα υπόλοιπα τραγούδια του album, έτσι και σε αυτό σχολιάζει τον σύγχρονο κόσμο, αλλά και τις αβεβαιότητες του σήμερα. Η παραγωγή ανήκει στον Nigel Godrich.

Roger Waters - Smell the Roses

Back To Top