skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Rose McGowan – Now You’re Here

Η Rose McGowan κυκλοφόρησε το αισθαντικό “Now You’re Here” από το τηλεοπτικό πρόγραμμα “Citizen Rose”.

Τίτλος τραγουδιού“Now You’re Here”

Καλλιτέχνης: Rose McGowan

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Από το album: “Planet 9”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 14 Φεβρουαρίου 2018

Art-Cover:

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, μοντέλο και τραγουδίστρια, Rose McGowan, απασχολεί τη μουσική βιομηχανία με τον νέο της δίσκο, “Planet 9”. Η McGowan έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό μέσω της συμμετοχής της στην τηλεοπτική σειρά, “Charmed”, η οποία προβλήθηκε από το 2001 ως το 2006. Πλέον η McGowan είναι το κεντρικό πρόσωπο στην σειρά-ντοκιμαντέρ, “Citizen Rose”, όπου παρακολουθούμε θέματα που θίγουν την κοινωνία και ιδίως τις γυναίκες. Μέσα από το “Citizen Rose” αναδείχθηκε ένα νέο της τραγούδι, που παρουσιάζεται και μέσα από το “Planet 9”.

Ο λόγος γίνεται για το τραγούδι, “Now You’re Here”, μία dream-pop δημιουργία, όπου μπορεί να μην ανακαλύπτουμε το εύρος της φωνής της Rose, ωστόσο η ίδια καταφέρνει να μας ταξιδεύει σε έναν άλλο πλανήτη, όπου επιβιώνουν εξωγήινα πλάσματα. Το τραγούδι διατηρεί ένα διαστημικό ύφος, απόλυτα ταιριαστό με το σύνολο του δίσκου, “Planet 9”.

Η επίσημη κυκλοφορία του album χρονολογείται πίσω στις 14 Φεβρουαρίου του 2018. Η Rose McGowan μας συστήνει μέσω του νέου της δισκογραφικού εγχειρήματος οχτώ φρέσκα τραγούδια, τα οποία διατηρούν το ίδιο ύφος. Φυσικά με την επίσημη κυκλοφορία του δίσκου μπορείς να τον παραγγείλεις και ψηφιακά. Η Rose McGowan φαίνεται πως βρίσκεται στην πιο δημιουργική της φάση για ακόμα μία φορά, ενώ εν καιρώ αναμένουμε κι επιπρόσθετο υλικό.

Rose McGowan – Now You’re Here

Back To Top