skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | RSO (Richie Sambora & Orianthi) – Masterpiece

Ο Richie Sambora και η Orianthi μας συστήνουν το ολοκαίνουριο σχήμα των RSO μέσ από το πρώτο τους single.

Τίτλος τραγουδιού“Masterpiece”

Καλλιτέχνης: RSO

Μουσική / Στίχοι: Richie Sambora, Orianthi Panagaris

Από το E.P.“RSO”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 29 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Έχουν περάσει 4 χρόνια από την αποχώρηση του Richie Sambora από το θρυλικό συγκρότημα των Bon Jovi και ήδη ο μουσικός από το New Jersey έχει ετοιμάσει ένα νέο μουσικό σχήμα. H ελληνικής καταγωγής Orianthi (Panagaris), έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό ως η τελευταία κιθαρίστρια στο πλευρό του Michael Jackson για το “This Is It”, αλλά και ως solo όνομα που τα τελευταία χρόνια περιόδευε στο πλευρό του Alice Cooper.

Μέχρι το 2013, ο Sambora και η Orianthi είχαν κυκλοφορήσει τρία solo albums έκαστος. Όταν συναντήθηκαν την ίδια χρονιά, ενώ έπαιζαν κάπου στη Χαβάη, δεν άργησαν να “φουντώσουν”, τόσο δημιουργικές όσο και ρομαντικές σπίθες. Αφού εγκαταστάθηκαν στο σημερινό σπίτι τους στο Calabasas, το δίδυμο συχνά δημιουργεί στίχους στην κουζίνα τους ενώ μαγειρεύουν, και κάπου εκεί ήρθε η ιδέα στον πρώην manager των Bon Jovi, Bob Rock για να χτίσει το studio στο σπίτι τους κάτι που τελικά βοήθησε στην δημιουργία του duo των RSO (όνομα που προέκυψε από τα αρχικά τους αλλά προφέρεται “Rise”).

Η δημιουργία του πρώτου τους E.P. ήταν ακόμα πιο γρήγορη και μάλιστα εμπεριέχει και συνεργασίες με σημαντικά ονόματα της παγκόσμιας μουσικής σκηνής όπως αυτές των: Alice Cooper, του drummer του Paul McCartney Abe Laboriel Jr. και του πρώην μέλους των The Doors, Robby Krieger που εμφανίζεται στα credits του πρώτου single από το E.P. με τίτλο “Masterpiece”.

To τραγούδι έκανε ήδη πρεμιέρα, προλογίζοντας ένα πολλά-υποσχόμενο E.P. και ακόμα περισσότερο, ένα μουσικό σχήμα, που σίγουρα δεν θα περάσει απαρατήρητο!

RSO (Richie Sambora & Orianthi) - Masterpiece

Back To Top