skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ruslana – It’s Magical

Η Ruslana ξέφυγε από τις άγριες διαθέσεις της.

Τίτλος τραγουδιού: “It’s Magical”

Καλλιτέχνης: Ruslana

Μουσική / Στίχοι:  ?

Από το album: –

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 13 Μαΐου 2017

Art-Cover:

Οι συστάσεις είναι περιττές. Την Ruslana πολλοί την ξεχώρισαν το 2004, καθώς κέρδισε τον Ευρωπαϊκό Διαγωνισμό Τραγουδιού Eurocision, με το τραγούδι της “Wild Dances”. Η εκρηκτική της παρουσία μέσα από το βουκολικό κείνο σκηνικό την κράτησε στο μουσικό προσκήνιο για αρκετό διάστημα και η Ουκρανή τραγουδίστρια έλαβε μεγάλη ώθηση όσον αφορά την μετέπειτα δισκογραφία της.

Σήμερα, η Ruslana έχει φτάσει να έχει εννέα studio albums στα ουκρανικά και τέσσερα στα αγγλικά. Από το 2013 η Ruslana απέχει αισθητά από τα μουσικά δρώμενα. Για το λόγο αυτό θέτουμε ως αξιοσημείωτη την επιστροφή της, στις 13 Μαΐου της χρονιάς που διανύουμε με νέο single.

“It’s Magical” φέρει ως τίτλο το νέο τραγούδι της σκληροπυρηνικής Ruslana, η οποία κάνει στροφή σε καλοκαιρινή διάθεση, χωρίς βέβαια να παραλείπει τον δυναμισμό της. Το “It’s Magical” συνδυάζει house ηχοχρώματα με το pop στοιχείο. Η εύρυθμη μελωδία του θα σε προκαλέσει να χορέψεις, ενώ φυσικά από το τραγούδι δεν λείπουν τα δυναμικά τύμπανα.

Η επίσημη παρουσίαση του τραγουδιού στο κοινό έγινε ζωντανά κατά τον τελικό της Eurovision στις 13 Μαΐου 2017, με την Ruslana και το χορευτικό της επιτελείο να βάζουν φωτιά στην σκηνή.

Ruslana - It's Magical

Back To Top