skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ryan Adams – F**k The Rain

Ο Ryan Adams συνδυάζει για ακόμα μία φορά τα rock με τα country στοιχεία και μας παρουσιάζει το νέο του τραγούδι “F**k* The Rain”!

Τίτλος τραγουδιού“F**k The Rain”

Καλλιτέχνης: Ryan Adams

Μουσική / Στίχοι: Ryan Adams

Εταιρεία: UMG Recordings

Από το LP: “Big Colors”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 19 Απριλίου 2019

Art-Cover:

“Big Colors” έχει τίτλο η νέα δισκογραφική δουλειά του Ryan Adams που αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 19 Απριλίου μέσω των Pax-Am και Blue Note. Ήδη από αυτή έχουμε απολαύσει τα τραγούδια “Doylestown Girl” και “Manchester” και τώρα ο Adams έφερε στη δημοσιότητα το “F**k The Rain”. Το τραγούδι πραγματεύεται την ικανότητά του ανθρώπου να ξεπερνάει τις ‘κακές ημέρες’ και να βρίσκει κάπου την ελπίδα και το φως. Το συνολικό αποτέλεσμα αποτελεί αποκλειστική δουλειά του ίδιου του ερμηνευτή.

Αξιοσημείωτη είναι και η συμβολή του John Meyer στο κιθαριστικό μέρος του τραγουδιού, ενώ ο mid-tempo ρυθμός του προκαλεί γαλήνη κι αισιοδοξία σε κάθε ακροατή. Αξίζει επίσης να σημειώσουμε πως ο δίσκος “Big Colors” δεν είναι η μοναδική δισκογραφική δουλειά που έχει προγραμματίσει να κυκλοφορήσει ο Ryan Adams. Πιο συγκεκριμένα στο πλάνο του έχει τρεις δίσκους, με το “Big Colors” να είναι ο πρώτος και το “Wednesdays” να είναι ο δεύτερος.

Παράλληλα και πέρα από την συμμετοχή του John Meyer, στον νέο του δίσκο θα συμπεριληφθούν συμμετοχές των Bob Mould, Benmont Tench, Don Was και του Section Quartet.

Πέραν όλων αυτών, ο Adams έχει δρομολογήσει και μία περιοδεία στην Μεγάλη Βρετανία, η οποία θα λάβει χώρα από τα τέλη Μαρτίου έως και τις 11 Απριλίου.

Ryan Adams - F**k The Rain

Back To Top