skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sam Smith – Fire On Fire (from “Watership Down” O.S.T.)

Ο Sam Smith στο soundtrack της σειράς του Netflix, “Watership Down”!

Τίτλος τραγουδιού“Fire On Fire”

Καλλιτέχνης: Sam Smith

Μουσική / Στίχοι: Steve Mac, Sam Smith

Εταιρεία: Universal Music

Από το O.S.T.: “Watership Down”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 21 Δεκεμβρίου 2018

Art-Cover:

Μία ακόμη εμβληματική δημιουργία ήρθε από τον Sam Smith και ακούει στον τίτλο “Fire On Fire”. Το εν λόγω τραγούδι, το οποίο δημιούργησαν ο Steve Mac σε συνεργασία με τον ίδιο τον ερμηνευτή, ακούγεται στη νέα παραγωγή του Netflix, “Watership Down”. Στις 23 Δεκεμβρίου αναμένεται να κυκλοφορήσει η μικρής διάρκειας σειρά, σε σκηνοθεσία του Noam Murro. Η ταινία είναι βασισμένη στο ομότιτλο μυθιστόρημα του Richard Adams που κυκλοφόρησε το 1972 και υιοθετήθηκε από τον Tom Bidwell.

Δεδομένης της απήχησης που αναμένεται να έχει η νέα αυτή παραγωγή του Netflix, η κυκλοφορία της θα πραγματοποιηθεί δύο ημέρες νωρίτερα από τον αρχικό προγραμματισμό. Μπορεί ακόμη να μην έχει ανακοινωθεί εάν θα περιλαμβάνεται στο soundtrack της σειράς το πρωτότυπο theme song της ταινίας του 1978 από τους Simon and Garfunkel (“Bright Eyes”), ωστόσο ο Sam Smith αφήνει τη δική του πινελιά και δέχεται τις καλύτερες κριτικές.

Αξίζει επίσης να αναφερθούμε στις ελπιδοφόρες δηλώσεις του 26χρονου ερμηνευτή σχετικά με το νέο του αυτό εγχείρημα. Πιο συγκεκριμένα, αναφέρει: “Ελπίζω όλοι να το αγαπήσουν τόσο πολύ, όσο εγώ. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος και νιώθω τιμή που γίνομαι μέρος αυτής της νέας μεταφοράς της ταινίας ‘Watership Down’”.

Το “Fire On Fire” πραγματεύεται την σχέση δύο ανθρώπων και το πως αυτή παρακινεί τους ίδιους να προχωρήσουν μπροστά, αψηφώντας τις κριτικές των υπολοίπων.

Sam Smith – Fire On Fire (from “Watership Down” O.S.T.)

Back To Top