skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sam Smith – Pray

Ολοκαίνουριο τραγούδι ήρθε από τον Sam Smith, με σκοπό την επερχόμενη δισκογραφική του κυκλοφορία!

Τίτλος τραγουδιού: “Pray”

Καλλιτέχνης: Sam Smith

Μουσική / Στίχοι: Jose Valasquez, Darryl Pearson, Larrance Dopson, Timbaland, Jimmy Napes, Sam Smith

Από το album: “The Thrill of It All”

Ημερομηνία κυκλοφορίας single : 3 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

O Sam Smith, ένας από τους πιο αγαπητούς Βρετανούς τραγουδιστές, ο οποίος έχει βραβευτεί με Grammy, επιστρέφει δυναμικά στο μουσικό προσκήνιο μετά από αρκετό καιρό αποχής. Ο Άγγλος ερμηνευτής προετοιμάζει το έδαφος για την επόμενη ολοκληρωμένη διασκογραφική δουλειά του.

“The Thrill Of It All” είναι το δεύτερο – κατά σειρά – album του, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου υπό τη δισκογραφική στέγη της Capitol Records. Το lead single του δίσκου είναι το «Too Good At Goodbyes», το οποίο έκανε την εμφάνισή του στις 8 Σεπτεμβρίου. Ο προπομπός του επερχόμενου μουσικού του project ήδη έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις και να σαγηνέψει το κοινό με τα φωνητικά του Smith.

Εν αναμονή του album, και ένα μήνα έπειτα την κυκλοφορία του «Too Good At Goodbyes», ο Sam Smith αποφάσισε να ξαφνιάσει τους θαυμαστές του με τη διαθεσιμότητα του δεύτερου single του. Στις 6 Οκτωβρίου κυκλοφόρησε το «Pray», το οποίο είναι διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές.

Το τραγούδι είναι διαφορετικό από ό,τι μας έχει συνηθίσει ο ερμηνευτής στο παρελθόν, καθώς ο Sam Smith δούλεψε με τον hitmaker Timbaland, σε συνεργασία με τον Jimmy Napes. Το τραγούδι έχει μία επιρροή της christian μουσικής με στοιχεία pop/rnb, που θυμίζει εν μέρη το album του Timberlake «The 20/20 Experience» και απευθύνεται κυρίως στο χρόνο που πέρασε στο Ιράκ στα πλαίσια μιας φιλανθρωπικής οργάνωσης, με το όνομα “War Child”.

Sam Smith - Pray

Back To Top