skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sara Bareilles – Saint Honesty

Απολαύστε τη νέα, μελωδική μπαλάντα της Sara Bareilles, με τίτλο “Saint Honesty”!

Τίτλος τραγουδιού: “Saint Honesty”

Καλλιτέχνης: Sara Bareilles

Μουσική / Στίχοι: Lori McKenna, Sara Bareilles

Εταιρεία: Epic Records

Από το LP: “Amidst the Chaos”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 5 Απριλίου 2019

Art-Cover:

Σε μουσική της ίδιας της Bareilles σε συνεργασία με την Lori McKenna, κυκλοφόρησε το νέο το τραγούδι “Saint Honesty”. Πρόκειται για μία μελωδική μπαλάντα, βασισμένη στα απαλά κρουστά και τα ρυθμικά synths. Η ήπια μουσική υπόκρουση δίνει το βήμα να φανεί για ακόμα μία φορά το εύρος και το βάθος της Αμερικανίδας ερμηνεύτριας, τραγουδοποιού, ηθοποιού και συγγραφέα.

Το “Saint Honesty” ήρθε στο προσκήνιο ως το follow-up single του “Fire”, το οποίο πήρε την σκυτάλη από το “Armor”, το lead single και προπομπό της επερχόμενης κι έκτης κατά σειρά δισκογραφικής δουλειάς της Sara Bareilles. Η 39χρονη πλέον ερμηνεύτρια, αναμένεται λοιπόν να κυκλοφορήσει το νέο της δισκογραφικό εγχείρημα. Αυτό θα φέρει ως τίτλο “Amidst the Chaos” κι αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημη στις 5 Απριλίου της χρονιάς που διανύουμε. Σε αυτό θα συμπεριληφθούν συνολικά δώδεκα τραγούδια. Ένα από αυτά μάλιστα αποτελεί μία μοναδική συνεργασία με τον John Legend. Το τραγούδι αυτό έχει τον τίτλο “A Safe Place to Land”.

Η πορεία της Bareilles στον χώρο είναι αξιοσημείωτο και πρόκειται για κάτι το αδιαμφισβήτητο. Από το 2002 είναι καθαρά επικεντρωμένη στα μουσικά της σχέδια και για τον λόγο αυτό έχει στο ενεργητικό της πέντε δισκογραφικές δουλειές.

Sara Bareilles – Saint Honesty

Back To Top