skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Selena Gomez – Back To You (“13 Reasons Why” O.S.T.)

Το ολοκαίνουριο τραγούδι της Selena Gomez είναι εδώ για να το απολαύσεις!

Τίτλος τραγουδιού“Back To You”

Καλλιτέχνης: Selena Gomez

Μουσική / Στίχοι: Parrish Warrington, Diederik van Elsas, Micah Premnath, Amy Allen, Selena Gomez

Από το LP: “13 Reasons Why O.S.T.”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 18 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Η 25χρονη, Αμερικανίδα τραγουδίστρια, ακαταμάχητη όπως πάντα είναι ξανά στις επάλξεις με ολοκαίνουριο τραγούδι. Έπειτα από το σεξουαλικού περιεχομένου “Fetish” που κυκλοφόρησε σε συνεργασία με τον Gucci Mane, αλλά και το μετέπειτα τραγούδι της, με τίτλο “Wolves”, στο οποίο είχε στο πλευρό της τον ανερχόμενο και ήδη δημοφιλή Marshmello, η Selena Gomez μοιράζεται με το φανατικό κοινό της κι όχι μόνο, το “Back to You”.

Πρόκειται για μία εύρυθμη δημιουργία, βασισμένη στα synths και την μελωδική φωνή της ταλαντούχας, pop ερμηνεύτριας. Το “Back to You” πραγματεύεται την επιστροφή σε μία σχέση, η οποία φαίνεται πως δεν τελείωσε και δεν ξεπεράστηκε ποτέ, ενώ η μουσική και οι στίχοι του τραγουδιού φέρουν την υπογραφή των Parrish Warrington, Diederik van Elsas, Micah Premnath, Amy Allen, καθώς και της ίδιας της τραγουδίστριας.

Η επίσημη κυκλοφορία του τραγουδιού πραγματοποιήθηκε στις 10 Μαΐου και πλέον είναι διαθέσιμο σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες. Δεδομένου ότι το “Back to You” αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι του original motion picture soundtrack της σειράς “13 Reasons Why”, θα μπορέσεις να το βρεις και στην αναλογική του μορφή σε λίγες ημέρες και συγκεκριμένα στις 18 Μαΐου. Το soundtrack περιλαμβάνει σημαντικά ονόματα της διεθνούς μουσικής σκηνής, ανάμεσα στα οποία βρίσκονται και οι Billie Eilish, Khalid, OneRepublic και Logic.

Selena Gomez - Back To You

Back To Top