skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Shakira – Me Enamoré

Η Shakira κυκλοφόρησε το νέο της single “Me enamoré

Τίτλος τραγουδιού: “Me Enamoré

Καλλιτέχνης: Shakira

Μουσική / Στίχοι: Shakira/Antonio Rayo Gibo

Από το album: TBA

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : TBA

Art-Cover:

Η διάσημη Κολομβιανή τραγουδίστρια Shakira κατάφερε να σαγηνέψει το παγκόσμιο κοινό στους ρυθμούς του “Chantaje”, στο οποίο συμμετέχει ο Maluma. Μετά από δύο επιτυχημένες συνεργασίες με τον Prince Royce (“Déjà vu”) και τον Black M. (“Comme Moi”), η αγαπημένη performer είναι έτοιμη να “σαρώσει” τα παγκόσμια charts.

Αυτή τη φορά, η Shakira χαρίζει στους θαυμαστές της το νέο της solo single, με τίτλο “Me enamoré”, το οποίο έκανε την πρεμιέρα του στις 7 Απριλίου από τη Sony Music Entertainment. Το “Me enamoré” είναι ένα upbeat τραγούδι με latin επιρροές και μιλάει για το πώς ερωτεύεται η εκρηκτική τραγουδίστρια. Οι στίχοι του καινούριου της τραγουδιού είναι δημιουργία συνεργασίας της Shakira και του Antonio Rayo Gibo.

Η Shakira, μέσω των social media της, δήλωσε: “Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που θα μοιραστώ με όλους σας το νέο μου single ‘Me enamoré’. Αυτό το τραγούδι αφηγείται μια περίοδο της ζωής μου, όταν ήμουν πολύ ερωτευμένη, και κυριολεκτικά μπορούσα να σκαρφαλώσω ακόμα και στα δέντρα”.

Η Shakira, στα πλαίσια προώθησης του τραγουδιού, έστειλε σε διάφορους θαυμαστές της από άκρη σε άκρη, μία ευχαριστήρια κάρτα για τη στήριξη που της παρέχουν όλα αυτά τα χρόνια. Το “Me enamoré” είναι διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και streaming εφαρμογές (Apple Music, Spotify κ.ά).

Shakira - Me Enamoré

Back To Top