skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Shawn Mendes – Lost In Japan

Ο Shawn Mendes κυκλοφορεί ακόμα ένα ολοκαίνουριο τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“Lost In Japan”

Καλλιτέχνης: Shawn Mendes

Μουσική / Στίχοι: Scott Harris, Nate Mercereau, Teddy Geiger, Shawn Mendes

Από το LP: “SM3”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: Ιούνιος 2018

Art-Cover:

Μέσα σε 24 μόλις ώρες από την κυκλοφορία του νέου του single “In My Blood”, o Shawn Mendes επέστρεψε με ένα ακόμα ολοκαίνουριο τραγούδι! Ο τίτλος του είναι “Lost in Japan” μέσα από το οποίο εκφράζει την δέσμευσή του στην κοπέλα με την οποία είναι ερωτευμένος για την οποία μάλιστα είναι διατεθειμένος να ταξιδέψει στην άλλη πλευρά του πλανήτη -και πιο συγκεκριμένα στην Ιαπωνία, όπως μαρτυρά και ο τίτλος-. Οι στίχοι και η μουσική υπογράφονται από τον ίδιο σε συνεργασία με τους Scott Harris, Nate Mercereau και Teddy Geiger.

Το “Lost in Japan” ακολουθεί περισσότερο R’n’B και funky ρυθμούς στα χνάρια ερμηνευτών όπως Justin Timberlake και John Mayer που ο ίδιος εντάσσει ανάμεσα στις μεγάλες του επιρροές! Το τραγούδι είναι αρκετά πιο “ήσυχο” από το “In My Blood” ωστόσο και τα δυο μαζί αποκαλύπτουν μια αρκετά πιο ώριμη μουσική μεταστροφή από τον Mendes!

To τραγούδι θα συμπεριληφθεί στο επερχόμενο τρίτο studio album του Καναδού τραγουδοποιού, με τίτλο “SM3” (το follow up του “Illuminate” του 2016), το οποίο θα κυκλοφορήσει στα καταστήματα τον Ιούνιο μέσω της Island Records. Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ακόμα και τα art-covers των δύο τραγουδιών είναι μια ωδή στην Ιαπωνία καθώς απεικονίζουν το ανθισμένο λουλούδι της κερασιάς, το οποίο είναι το εθνικό λουλούδι και σύμβολο της χώρας.

Shawn Mendes - Lost In Japan

Back To Top