skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sigrid – I Don’t Want To Know

Νέο τραγούδι καταφτάνει από τη από τη μοναδική Sigrid, αποκαλύπτοντας μια πιο εύθραυστη και ενδοσκοπική πλευρά της τραγουδίστριας.

Τίτλος τραγουδιού“I Don’t Want To Know”

Καλλιτέχνης: Sigrid

Μουσική / Στίχοι: Sigrid, Jamie Hartman

Από το EP: T.B.A.

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 27 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Δυο βδομάδες μετά τη κυκλοφορία του «Raw», με την οπτικοποίηση του τραγουδιού να ακολουθεί πριν μια βδομάδα, η Sigrid επιστρέφει με μια ολοκαίνουρια μπαλάντα που ακούει στον τίτλο «I Don’t Want To Know».

Η ανερχόμενη Νορβηγίδα καλλιτέχνιδα δεν σταματά να μας εκπλήσσει με κάθε νέα της κυκλοφορία, αποκαλύπτοντας το μοναδικό μουσικό της ταλέντο μέσω ξεχωριστών ερμηνειών. Μάλιστα, η Sigrid αυτή τη φορά αποφάσισε να μοιραστεί με το κοινό της λίγα λόγια σχετικά με το νέο αυτό τραγούδι:

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με την κυκλοφορία του “I Don’t Want To Know” καθώς αποκαλύπτει μια νέα πτυχή της μουσικής μου. Έγραψα αυτό το τραγούδι μαζί με τον Jamie Hartman ως μια αντανάκλαση της ενηλικίωσης, παίρνοντας έμπνευση από ό,τι πιστεύουμε πως πολλοί νέοι άνθρωποι βιώνουν».

Όσο για το artwork του νέου αυτού της τραγουδιού δίνει την εντύπωση πως το επερχόμενο EP της καλλιτέχνιδας θα αποτελείται από πέντε τραγούδια, περιλαμβανομένων των singles «Raw» και «I Don’t Want To Know», αν και ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Τέλος, αν και η τραγουδίστρια μόλις ολοκλήρωσε τις live εμφανίσεις της στη Μεγάλη Βρετανία, τα επόμενα βήματά της την βρίσκουν για μια ακόμη φορά καθ’ οδόν, σε περιοδεία μέχρι και το τέλος Αυγούστου, σε Αμερική και πάλι πίσω σε Ευρώπη και Αγγλία.

Sigrid - I Don’t Want To Know

Back To Top