skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sigrid – Sucker Punch

Η pop powerhouse τραγουδίστρια επιστρέφει με μια νέα επιτυχία που σε γεμίζει θετική ενέργεια παρέα με ένα lyric video γεμάτο χρώματα!

Τίτλος τραγουδιού“Sucker Punch”

Καλλιτέχνης: Sigrid

Μουσική / Στίχοι: Sigrid, Emily Warren, Martin Sjølie

Εταιρεία: Island Records

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 4 Οκτωβρίου 2018

Art-Cover:

Πρόκειται για το νέο τραγούδι της Sigrid που φέρει τον τίτλο «Sucker Punch» και ακολουθεί τη κυκλοφορία του EP που ακούσαμε αυτό το καλοκαίρι, με τίτλο «Raw». Σύμφωνα με ανακοίνωση της Sigrid το ντεμπούτο της album αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα μέσα στο νέο έτος και το single «Sucker Punch» όπως δήλωσε: «Είναι ένα από τα αγαπημένα μου τραγούδια μέχρι τώρα και είμαι πολύ χαρούμενη για τη κυκλοφορία του. Η Emily Warren, ο Martin Sjølie κι εγώ το γράψαμε όταν ήμασταν στην Ocean Sound Recordings, στη πόλη μου πριν λίγο καιρό. Το τραγούδι είναι απλά το αποτέλεσμα του συνηθισμένου τρόπου που δουλεύουμε παρέα: συζητάμε, μαγειρεύουμε, κάνουμε βόλτες, τραγουδάμε, χορεύουμε, πειραματιζόμαστε…! Ήταν τόσο διασκεδαστικό – ακριβώς όπως και το τραγούδι!».

Το «Sucker Punch» αναφέρεται σε μια απρόσμενη σχέση και τα συναισθήματα που ακολουθούν την απρόσμενη αυτή αλλαγή. Δείχνει πώς μια αγάπη μπορεί να σε συνεπάρει ευχάριστα και να σε κάνει τις σκέψεις σου να γυρίζουν γύρω από αυτό το θέμα.

Εν ολίγοις, το «Sucker Punch» αποτελεί ένα ανεβαστικό τραγούδι, κάτι που ταυτόχρονα το κάνει να ξεχωρίζει αμέσως από προηγούμενες κυκλοφορίες της, μιας και τα τραγούδια της Sigrid συνήθιζαν να κρύβουν μια μελαγχολία.

Sigrid - Sucker Punch

Back To Top