skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Skip Marley – Calm Down

Ο Skip Marley μας απασχολεί ξανά με ένα ισχυρό αντιπολεμικό τραγούδι.

Τίτλος τραγουδιού«Calm Down»

Καλλιτέχνης: Skip Marley

Μουσική / Στίχοι: Skip Marley/Oscar Holter/Savan Kotecha/Peter Svensson/Ilya Salmanzadeh

Από το album: T.B.A.

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : –

Art-Cover:

O 20χρονος εγγονός του Bob Marley κάνει αισθητή την παρουσία του, στο μουσικό χώρο, για ακόμα μια φορά μέσα στο 2017. Το Φεβρουάριο κυκλοφόρησε το ντεμπούτο single του με τίτλο “Lions”, ενώ λίγο αργότερα μας απασχόλησε με την παγκοσμίως επιτυχημένη συνεργασία του με την Katy Perry για το τραγούδι “Chained To The Rhythm”, στο οποίο συμμετείχε τόσο φωνητικά όσο και στη συγγραφή των στίχων.

Τώρα, κυκλοφόρησε το follow up single “Calm Down”, ένα reggae – pop τραγούδι με αντιπολεμικό μήνυμα, που δεν θα μπορούσε να είναι πιο επίκαιρο, ενώ κατακρίνει την – άνευ ουσίας – στρατιωτική θητεία : “I thought we figured out how not to spill blood, I thought we figured out to walk away, I thought we found out that love was not a failure (…) “Αnd it kills me ‘cause I get worked up and you get worked up, And we get worked up for nothing” (…) “A war is just a waste of me and you” (…) “Calm down, calm down”.

O Skip Marley ευελπιστεί να προωθήσει την αγάπη και την ενότητα μέσα από την μουσική του. Ο ίδιος δηλώνει ότι: «Θέλω να διαδώσω τη μουσική μου στους ανθρώπους και να τους βοηθήσω να ενωθούν. Θέλω οι άνθρωποι να πάρουν ένα μήνυμα αγάπης, να κοιτάξουμε τον τρόπο που ζούμε και να σκεφτούμε πώς μπορούμε να δουλέψουμε για να είμαστε ή καλύτερα για να νιώθουμε καλύτερα. Ότι και αν νιώθουν, θέλω να μπορούν να ακούσουν τη μουσική και να σκεφτούν, να χαλαρώσουν και να πάρουν θετική ενέργεια». Στην επίσημη σελίδα του στο Facebook, o Skip Marley προωθεί το ολοκαίνουριο “Calm Down”, αναφέροντας ότι «Χρειάζεται να αφήσουμε κάτω τα όπλα μας… Ο πόλεμος είναι απλά ένα χάσιμο του εαυτού μου και του δικού σου».

To “Calm Down”, θεωρείται ως ακόμα ένα τραγούδι, βγαλμένο από το επερχόμενο, ολοκληρωμένο ντεμπούτο album του Τζαμαΐκανού καλλιτέχνη, που αναμένεται να κυκλοφορήσει εντός του 2017 από την Island Records.

Skip Marley - Calm Down

Back To Top