skip to Main Content

Νέα Τραγούδια | Southern Avenue – Jive & The Tea I Sip

Οι Southern Avenue επανέρχονται με ολοκαίνουριο δισκογραφικό υλικό!

Τίτλος τραγουδιού: «Jive», “The Tea I Sip”

Καλλιτέχνης: Southern Avenue 

Μουσική / Στίχοι: Ν/Α

Εταιρεία: Concord Records

Από το LP: “Keep On”

Ημ/νία κυκλοφορίας LP: 5 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Στις 10 Μαΐου, οι Southern Avenue, η εκρηκτική μπάντα με έδρα το Memphis, θα κυκλοφορήσει το δεύτερο album της, που θα έχει τίτλο “Keep On”, μέσω της Concord Records. Οι Southern Avenue δημιουργήθηκαν μέσα από μια συνεργασία μεταξύ του ισραηλινού κιθαρίστα Ori-Naftaly, της τραγουδίστριας/τραγουδοποιού Tierinii Jackson και της drummer Tikyra Jackson (αδερφή της Tierinii). Η μπάντα, η οποία συμπληρώνεται από τον keybordist, Jeremy Powell, υπηρετεί ένα μουσικό είδος που συνδυάζει το soul-rock, την afro αλλά τα blues.

Οι Southern ASvenue ηχογράφησαν το “Keep On” στο θρυλικό studio, Sam Phillips Recording στη γενέτειρά τους. Ο Johnny Black (Jessie J, Daughtry, Estelle) ανέλαβε την παραγωγή του, ενώ η λίστα με τους guest-μουσικούς περιλαμβάνει τον William Bell, τον Gage Markey και ένα section πνευστών που αποτελείται από τους Art Edmaiston και Marc Franklin (The Bo-Keys, Gregg Allman).

Για την προώθηση του δίσκου τους, έκανε πρεμιέρα πριν από λίγο καιρό το πρώτο επίσημο single του δίσκου με τίτλο “Whisky Love” ενώ τώρα έχει σειρά το τραγούδι “Jive” το οποίο κυκλοφόρησε συνοδευόμενο από το “The Tea I Sip”.

H Tierinii Jackson είπε σε δήλωση της σχετικά με το “Jive”: “Αυτό το τραγούδι είναι για να μάθεις να περιηγείσαι σε μια ταχύτατη βιομηχανία διατηρώντας ταυτόχρονα τον σεβασμό στον εαυτό σου. Υπάρχουν πολλοί εγωιστές άνθρωποι εκεί έξω, φίδια που θα προσπαθήσουν να επωφεληθούν από εσένα σε κάθε γωνιά. Πρέπει να γνωρίζεις το περιβάλλον σου, να μάθεις το παιχνίδι και να γίνεις εκείνο το θηρίο με το οποίο κανείς δεν θέλει να μπλέξει. Αγαπάμε αυτό το τραγούδι γιατί έχουμε συναντήσει πολλές τοξικές σχέσεις στο ταξίδι μας και έχουμε επιβιώσει και ορθοποδήσει καθ’όλη την δουλειά μας (Jive)”.

 

Διαβάστε ξανά τη συνέντευξη των Southern Avenue στο SounDarts.gr.

Read once again Southern Avenue’s interview to SounDarts.gr.

Southern Avenue - Jive

Southern Avenue - Jive

Southern Avenue - The Tea I Sip

Back To Top