skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Sugarland – Mother

Απολαύστε το νέο country τραγούδι των Sugarland, με τίτλο “Mother”!

Τίτλος τραγουδιού“Mother”

Καλλιτέχνης: Sugarland

Μουσική / Στίχοι: Jennifer Nettles, Kristian Bush

Από το LP: “Bigger”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 8 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Μέσω της Big Machine Records αναμένεται να κυκλοφορήσει το country συγκρότημα, Sugarland, τον ολοκαίνουριο δίσκο του, “Bigger”, στις 8 Ιουνίου της χρονιάς που διανύουμε. Το μουσικό duo που ακούει στα ονόματα των Kristian Bush και Jennifer Nettles είναι ξανά στις επάλξεις από τον Δεκέμβριο του 2017, έπειτα από οχτώ χρόνια απουσίας από το μουσικό προσκήνιο. Η αρχή της επανόδου των Sugarland έγινε με το lead single του επερχόμενου δίσκου τους, με τίτλοStill the Same, ανακοινώνοντάς μας πως παρά τα χρόνια που απουσιάζουν, οι Sugarland παραμένουν αμετάκλητοι και σταθεροί στον χρόνο.

Έτσι, λοιπόν, μέχρι σήμερα έχουμε απολαύσει τόσο το lead single του δίσκου, όσο και το δεύτερο κατά σειρά country δημιούργημα που ακούει στον τίτλο Babe, σε συνεργασία με την Taylor Swift, ενώ την σκυτάλη παίρνει αισίως ακόμα ένα τραγούδι του συγκροτήματος, που φέρει τον τίτλο “Mother”. Μιλώντας με τα πιο συναισθηματικά λόγια που μπορείς κανείς να μοιραστεί για την μητέρα, οι Sugarland μας υπενθυμίζουν την σημαντικότητα της ύπαρξής της, μέσα από ένα τραγούδι του οποίου την μουσική και τους στίχους υπογράφουν τα δύο μέλη του συγκροτήματος.

Οι Sugarland για να ικανοποιήσουν το πιστό κοινό τους για την υποστήριξη, αλλά και για να προωθήσουν το νέου τους εγχείρημα θα ξεκινήσουν από τις 4 Μαΐου 2018 την παγκόσμια περιοδεία τους, με τίτλο “Still the Same Tour”!

Sugarland – Mother

Back To Top