skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Suzi Wu – Teenage Witch

Η Suzi Wu είναι μία μικρή μάγισσα!

Τίτλος τραγουδιού: “Teenage Witch

Καλλιτέχνης: Suzi Wu

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το EP: “Teenage Witch”

Ημερομηνία κυκλοφορίας EP : 8 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Η Suzi Wu (κατά κόσμον Suzie McDermott) είναι μία νεαρή και πολλά υποσχόμενη τραγουδίστρια από το Λονδίνο, η οποία κάνει τα πρώτα της βήματα στη μουσική βιομηχανία. Η 19χρονη αφού υπέγραψε το χρυσό συμβόλαιο με τη δισκογραφική εταιρία Lucky Number, ξεκίνησε ήδη να προετοιμάζει το έδαφος για την είσοδό της στον χώρο.

Το ντεμπούτο single της φέρει τον τίτλο “Teenage Witch” και έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στο Beats 1, με αποτέλεσμα οι μετοχές της Suzi Wu να ξεκινούν να έχουν μία θεαματική άνοδο. Η νεαρή καλλιτέχνιδα έχει επηρεαστεί από διάφορους καλλιτέχνες, όπως είναι οι Ian Dury, Happy Smith και Happy Mondays. Στην αρχή του “Teenage Witch”, η Suzi απαγγέλλει ένα μικρό ποίημα που αναμειγνύει τον ανταγωνισμό με έναν λυρισμό (“Ashes to ashes, dust to dust, the guys are fuckboys, girls are sluts.”) Η τραγουδίστρια δήλωσε ότι το τραγούδι είναι εμπνευσμένο από τα comics του Simon Hanslemann, που αναφέρονται σε μία μικρή μάγισσα.

Το “Teenage Witch” είναι ο προπομπός του ομότιτλου – debut EP της Suzi Wu, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 8 Σεπτεμβρίου και θα συμπεριλαμβάνει τέσσερα συνολικά τραγούδια. Το EP θα είναι διαθέσιμο σε όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα και σε περιορισμένα αντίτυπα σε μορφή βινυλίου.

Suzi Wu – Teenage Witch

Back To Top