skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Tame Impala – Patience

Ο Kevin Parker ή αλλιώς γνωστός με το όνομα που έχει προσδώσει στο μουσικό project του, Tame Impala, επέστρεψε τέσσερα χρόνια μετά από τον δίσκο του “Currents” με νέο υλικό!

Τίτλος τραγουδιού: “Patience”

Καλλιτέχνης: Tame Impala

Μουσική / Στίχοι: Kevin Parker

Εταιρεία: Modular Recordings

Από το LP: digital single 

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 22 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Ο Tame Impala έχει καταφέρει να εδραιωθεί στην psychedelic rock και pop μουσική σκηνή μέσα σε διάστημα 12 ετών. Από το 2007 έχει κυκλοφορήσει τρεις ολοκληρωμένες, δισκογραφικές δουλειές, με την πιο πρόσφατη να είναι το “Currents” και με ημερομηνία κυκλοφορίας στις 17 Ιουλίου του 2015. Ήρθε η ώρα που ο Αυστραλός καλλιτέχνης δημοσιοποιεί νέο του υλικό και δεν είναι άλλο από το τραγούδι “Patience”. Σε μουσική και στίχους που φέρουν την υπογραφή του ως Kevin Parker, το τραγούδι βασίζεται στα psychedelic-rock κι electro-pop ηχοχρώματα, καταλήγοντας σε μία δημιουργία που απευθύνεται σε όλα τα γούστα.

Όπως όλα δείχνουν, το τραγούδι “Patience” αποτελεί τον προπομπό της επερχόμενης και τέταρτης κατά σειρά ολοκληρωμένης του δισκογραφικής δουλειάς, για την οποία προς το παρόν δεν υπάρχουν περαιτέρω πληροφορίες. Το νέο αυτό υλικό προμηνύει ενδιαφέρουν υλικό, κάτι για το οποίο έχουν μιλήσει και περιοδικά όπως το Rolling Stone.

Για την ιστορία αξίζει επίσης να αναφέρουμε ότι ο Tame Impala έχει βραβευτεί ουκ ολίγες φορές με σημαντικά βραβεία, όπως τα ARIA Awards, τα APRA Awards, με ένα Brit Award, ενώ έχει τεθεί σε υποψηφιότητα και στα βραβεία Grammy στην κατηγορία “Best Alternative Music Album”.

Tame Impala - Patience

Back To Top