skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Taylor Swift – Call It What You Want

H  Taylor Swift επανέρχεται με το ολοκαίνουριο τραγούδι της, “Call It What You Want”!

Τίτλος τραγουδιού“Call It What You Want”

Καλλιτέχνης: Taylor Swift

Μουσική / Στίχοι: Jack Antonoff & Taylor Swift

Από το album: “reputation”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album: 10 Νοεμβρίου 2017

Art-Cover:

Το “Call It What You Want”, είναι ένα ακόμα νέο τραγούδι από την Taylor Swift που κυκλοφορεί λίγο πριν την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου καινούριου δίσκου της. Η κυκλοφορία του τραγουδιού συμπίπτει μάλιστα με την 13η επέτειο της συνάντησης της Taylor με τον Scott Borchetta, του ανθρώπου που που της εξασφάλισε το πρώτο της συμβόλαιο με την Big Machine Records.

Έχει όλα τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα μιας κλασσικής μπαλάντας της TayTay, γεμάτη με εικόνες που μαρτυρούν μια χαμένη αγάπη, αλλά και μια δυναμική επιστροφή, όλα συνδυασμένα επάνω σε μια λεπτεπίλεπτη ηλεκτρονική σύνθεση.

Η Swift μας έδωσε μια πρόγευση του τραγουδιού με ένα teaser που κυκλοφόρησε στα social media της λίγο πριν την κυκλοφορία του. Τους στίχους και τη μουσική υπογράφει η ίδια με την πολύτιμη βοήθεια του Jack Antonoff, γνωστό και ως Bleachers και παράλληλα μέλος του συγκροτήματος των fun..

Το τραγούδι είναι το τέταρτο κατά σειρά που μας παρουσιάζει μέσα από το επερχόμενο album της με τίτλο “reputation”, που αναμένεται στις 10 Νοεμβρίου. “Call It What You Want” ακολουθεί τις κυκλοφορίες των “Look What You Made Me Do,” “…Ready for It?” και “Gorgeous”.

Taylor Swift - Call It What You Want

Back To Top