skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Ted Leo – Can’t Go Back

Ο ταλαντούχος, Ted Leo, κυκλοφόρησε ένα ακόμα τραγούδι από το πρώτο, solo album του, που κυκλοφορεί τις επόμενες ημέρες!

Τίτλος τραγουδιού: “Can’t Go Back”

Καλλιτέχνης: Ted Leo

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “The Hanged Man”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 8 Σεπτεμβρίου 2017

Art-Cover:

Ο Αμερικανός τραγουδιστής και multi-instrumentalist, Ted Leo, γνωστός ως ο frontman και κιθαρίστας του punk – rock συγκροτήματος, Ted Leo and The Pharmacists, πρόκειται να κυκλοφορήσει το πρώτο, solo album της καριέρας του, με τον τίτλο “The Hanged Man”. Το συγκρότημα έχει να κυκλοφορήσει κάποιο album εδώ και επτά χρόνια –από το album του 2010 “The Brutalist Bricks”– ενώ αυτή είναι η πρώτη solo προσπάθεια του Ted Leo. Το “The Hanged Man”, πρόκειται να κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 8 Σεπτεμβρίου, με μια tracklist 14 τραγουδιών. H χρηματοδότηση του album έγινε μέσω μια καμπάνιας στο kickstarter, η οποία ξεκίνησε των περασμένο Φεβρουάριο.

O Ted Leo ο οποίος παίζει τα περισσότερα όργανα στο επερχόμενο album, χαρακτήρισε το διάστημα κατά τη διάρκεια του οποίου εργαζόταν για το album ως «μια προσωπική απομόνωση που έμοιαζε χέρσα, αλλά ήταν στην πραγματικότητα πολύ γόνιμη». Πρόσφατα ο ταλαντούχος τραγουδιστής κυκλοφόρησε το καινούριο τραγούδι “Can’t Go Back”, follow-up του lead single του album, “You’re Like Me”, το οποίο κυκλοφόρησε στις αρχές του Ιουλίου. Πρόκειται για ένα απολαυστικό τραγούδι, στο οποίο ξεχωρίζει το πιάνο και τα φωνητικό.

O Ted Leo έχει ανακοινώσει περιοδεία του στην Αμερική ως Ted Leo and The Pharmacists, η οποία μέχρι τώρα περιλαμβάνει ημερομηνίες από τις αρχές του Σεπτεμβρίου μέχρι και τα μέσα του Νοέμβρη.

Ted Leo – Can’t Go Back

Back To Top