skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Texas – Can’t Control

Εσύ έχεις χάσει ποτέ τον έλεγχο;

Τίτλος τραγουδιού“Can’t Control”

Καλλιτέχνης: Texas

Μουσική / Στίχοι: N/A

Από το album: “Jump on Board”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 21 Απριλίου 2017

Art-Cover:

Το alternative rock και britpop συγκρότημα από την Σκωτία είναι ξανά εδώ και συνεχίζει την προώθηση του ένατου studio album του, με τίτλο “Jump on Board”. Ο εν λόγω δίσκος κυκλοφόρησε στις 21 Απριλίου 2017 μέσω της δισκογραφικής BMG & PIAS Recordings, ενώ μέχρι στιγμής έχουμε ήδη ακούσει το “Let’s Work it Out”, που ανέβηκε ψηλά στα γαλλικά single charts, αλλά και τα singles Tell That Girl και Midnight.

Οι Texas αυτή τη φορά μας συστήνουν το dreamy “Can’t Control”. Πρόκειται για ένα από τα δέκα επίσημα τραγούδια της tracklist, στο οποίο το συγκρότημα τραγουδάει για την αγάπη και για το πως μπορείς να βγεις εκτός ορίων. Ο rock ρυθμός του, με μουσικά ψήγματα ηλεκτρονικής μουσικής σε παρασέρνει στο ρυθμό του και ίσως να καταλήξεις πως πρόκειται για μία από τις πιο εντυπωσιακές δημιουργίες του album “Jump on Board”.

Ο γεμάτος ψυχή δίσκος των Texas είναι απόρροια της αντίληψής τους, πως οι δίσκοι δεν βγαίνουν κατά παραγγελία, αλλά πρέπει να είναι πηγή έμπνευσης και ζωντάνιας. Το album “Jump on Board” πήρε την σκυτάλη από τον δίσκο “The Conversation”, που κυκλοφόρησαν το 2013 και ο οποίος κατάφερε να αναδειχθεί πλατινένιος!

Texas - Can't Control

Back To Top