skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | Thalía – Me Oyen, Me Escuchan

Το νέο τραγούδι της Thalia δημιουργήθηκε με τον πιο παράξενο και ευχάριστο τρόπο χάρη σε έναν fan της!

Τίτλος τραγουδιού“Me Oyen, Me Escuchan”

Καλλιτέχνης: Thalía

Μουσική / Στίχοι: Chuy Nuñez, Thalía

Εταιρεία: Sony Music Latin

Από το LP: digital single

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 31 Αυγούστου 2018

Art-Cover:

Ποιος θα σκεφτόταν ότι μια συνηθισμένη live συνεδρία στο Facebook επρόκειτο να προκαλέσει μια κολλητική αίσθηση στο σημείο που θα γινόταν τραγούδι; Αυτή είναι η περίπτωση της Thalia, η οποία κυκλοφόρησε το νέο της single “Me Oyen, Me Escuchan” μέσα από μια τέτοια διαδικασία.

Για την ακρίβεια, η μεξικανική τραγουδίστρια της pop, σημείωσε μεγάλη επιτυχία στο διαδίκτυο χάρη σε ένα video που μετέδωσε ζωντανά μέσα από τη σελίδα της στο Facebook, με το οποίο ήθελε να ευχαριστήσει τους fans της για τη βοήθεια τους να φτάσουν τις 200 εκατομμύρια προβολές στο YouTube για την προηγούμενη επιτυχία της “No Me Acuerdo”.

Κάποια στιγμή στο video, η Thalia, φορώντας ένα ροζ φόρεμα και χρυσό στεφάνι, ρώτησε όσους ήταν συνδεδεμένοι στα ισπανικά: “Είστε εκεί, αγάπες μου; Μπορείτε να με ακούσετε? Μπορείτε να με νιώσετε?”. Η φράση της έγινε αμέσως viral στα κοινωνικά δίκτυα της, προκαλώντας το #ThaliaChallenge. Μέσα από το φαινόμενο, ένας μουσικός που ονομάζεται Chuy Nuñez, δημιούργησε από το οπτικό αυτό απόσπασμα, ένα πιασάρικο pop τραγούδι, το οποίο πλέον κυκλοφορεί ως τελευταίο επίσημο single της Thalia.

Thalía - Me Oyen, Me Escuchan

Back To Top