skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Aces – Just Like That

Ακούστε το νέο τραγούδι των The Aces, με τίτλο “Just Like That”!

Τίτλος τραγουδιού“Just Like That”

Καλλιτέχνης: The Aces

Μουσική / Στίχοι: Alisa Ramirez, Cristal Ramirez, McKenna Petty, Katie Henderson

Από το album: “When My Heart Felt Volcanic”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 6 Μαρτίου 2018

Art-Cover:

Το girl-band, The Aces, μας συστήνει ακόμα ένα τραγούδι του από το ντεμπούτο album του, “When My Heart Felt Volcanic”, το οποίο έχει τίτλο “Just Like That”. Αυτή τη φορά, το τετραμελές συγκρότημα ξεφεύγει από τον ήχο των ‘80s που μας είχε συνηθίσει μέσω των προηγούμενων singles του, “Physical” και “Stuck”, και προσεγγίζει περισσότερο καθαρόαιμα pop ηχοχρώματα, με ρυθμικά beats που σε κρατούν σε ένα σταθερό tempo.

Το debut album τους, “When My Heart Felt Volcanic”, κυκλοφόρησε στις 6 Μαρτίου της χρονιάς που διανύουμε, μέσω της Red Bull Records και από αυτό έχουμ ήδη απολαύσει τραγούδια, όπως το “Lovin’ Is Bible”, το “Volcanic Love” και το “Fake Nice”. Οι ίδιες υποστηρίζουν την indie-pop μουσική σκηνή, με τα τραγούδια τους να μην παρεκκλίνουν από αυτή και να ενσωματώνουν electro ηχοχρώματα.

Τα μέλη του συγκροτήματος, Crista, Katie, McKenna Petty και Alisa Ramirez δεν δίστασαν να μιλήσουν για το νέο τους τραγούδι. Άλλωστε πρόκειται για μία συνήθεια από την οποία δεν ξεφεύγουν και μας βοηθούν να προσεγγίσουμε την θεματική καθενός από αυτά. “Αυτό το τραγούδι έχει να κάνει με την ενδυνάμωση και της απόφασης να κόψεις τα τελευταία δεσμά με έναν άνθρωπο που δεν του αξίζεις. Ευτυχώς θα το τραγουδήσει δυνατά στο δωμάτιό σου και θα θεραπευτείς έχοντας εμάς στο πλευρό σου”.

The Aces - Just Like That

Back To Top