skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Afghan Whigs – Arabian Heights

Ένα alternative rock τραγούδι από τους The Afghan Whigs.

Τίτλος τραγουδιού: “Arabian Heights”

Καλλιτέχνης: The Afghan Whigs

Μουσική / Στίχοι: ?

Από το album: “In Spades”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 5 Μαΐου 2017

Art-Cover:

Νέος δίσκος σημαίνει νέα τραγούδια, νέα εμφάνιση και ανανέωση. Το συγκρότημα από το Cincinnati του Ohio είναι ξανά εδώ με νέο single και με σκοπό την ικανοποίηση του πιστού κοινού του. Ο έκτος κατά σειρά δίσκος των The Afghan Whigs φέρει τον τίτλο “In Spades”, ενώ η επίσημη κυκλοφορία του αναμένεται για τις 5 Μαΐου του 2017 μέσω της δισκογραφικής Sub Pop Records και σε παραγωγή Greg Dulli.

Δέκα ολοκαίνουρια τραγούδια είναι το αποτέλεσμα της προετοιμασίας που κατέβαλαν τα μέλη του συγκροτήματος όλο το προηγούμενο διάστημα μετά την κυκλοφορία και την προώθηση του έβδομου δίσκου τους “Do to the Beast” που κυκλοφόρησε το 2014. Η χρονιά εκείνη ήταν κομβική για το συγκρότημα, καθώς αποχώρησε ο Rick McCollum, ενώ ο drummer Patrick Keeler από τους The Raconteurs εντάχθηκε στο δυναμικό του.

Έχοντας ήδη παρουσιάσει το single τους “Demon in Profile”, οι The Afghan Whigs μας συστήνουν ακόμα ένα single τους από τον επερχόμενο δίσκο τους. “Arabian Heights” ερμηνεύει το αμερικανικό συγκρότημα μέσα από rock σύνθεση, στα γνώριμα μονοπάτια που έχουν ορίσει.

The Afghan Whigs - Arabian Heights

Back To Top