skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Claypool Lennon Delirium – Blood and Rockets

Ο Les Claypool και ο Sean Lennon επανενώνουν τους The Claypool Lennon Delirium και μας παρουσιάζουν το νέο τους τραγούδι!

Τίτλος τραγουδιού“Blood And Rockets: Movement I, Saga Of Jack Parsons – Movement II, Too The Moon”

Καλλιτέχνης: The Claypool Lennon Delirium

Μουσική / Στίχοι: The Claypool Lennon Delirium

Εταιρεία: ATO Records

Από το LP: “South of Reality”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 22 Φεβρουαρίου 2019

Art-Cover:

Ο μπασίστας των Primus, Les Claypool και ο multi-instrumentalist Sean Lennon -γιος του αείμνηστου “σκαθαριού” John Lennon– ένωσαν εκ νέου τις δυνάμεις τους για τη δημιουργία του δεύτερου album των The Claypool Lennon Delirium, το side-project που σχημάτισαν το 2015. Το ολοκαίνουριο album τους θα έχει τίτλο “South of Reality” και θα είναι σε δική τους παραγωγή. Ο δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 22 Φεβρουαρίου 2019 μέσω της ATO Records και θα ακολουθεί το ντεμπούτο τους “Monolith of Phobos”  του 2016 και το EP με διασκευές “Lime and Limpid Green” του 2017.

Το πειραματικό psych-rock duo έδωσαν μια πρώτη γεύση του δίσκου κυκλοφορώντας το τραγούδι “Blood And Rockets: Movement I, Saga Of Jack Parsons – Movement II, Too The Moon” διάρκειας εξάμισι λεπτών. Το “Blood and Rockets”, ένα επεκτατικό έπος που βρίσκει τους Lennon και Claypool σιγοτραγουδούν και να βρυχώνται, αντίστοιχα, πάνω σε spacey synths και μελωδικές κιθάρες. “Πόσο ψηλά πετάει ο πύραυλος σου;” τραγουδάει ο Lennon στο ρεφρέν καθώς η φωνή του ανεβαίνει μέσα από ένα ευτυχισμένο falsetto.

“Βασικά ήταν το ίδιο setup στο ίδιο μέρος”, δήλωσε ο μπασίστας τους. “Είμαι ένα πλάσμα της συνήθειας και είχα όλα τα παλιά, vintage εργαλεία μου όπως ακριβώς μου αρέσουν, έτσι μου αρέσει να κρατώ το τιμόνι από την ίδια μεριά”. Η ανακοίνωση του “South of Reality” φτάνει μόλις ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του δίσκου “The Desaturating Seven” από τους Primus, αλλά ο Claypool υπογραμμίζει ότι ξεκίνησε με μια καθαρή πλάκα το τελευταίο set των Delirium, με μηδενική “διασταυρωμένη επικονίαση μεταξύ των δύο έργων”.

The Claypool Lennon Delirium - Blood and Rockets

Back To Top