skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Drums – Head Of The Horse

Οι The Drums επέστρεψαν, αλλά λίγο διαφορετικοί από ό,τι τους ήξερες!

Τίτλος τραγουδιού“Head Of The Horse”

Καλλιτέχνης: The Drums

Μουσική / Στίχοι: Jonathan Prince

Σκηνοθεσία: Jonathan Prince

Από το album: “Abysmal Thoughts”

Ημερομηνία κυκλοφορίας album : 16 Ιουνίου 2017

Art-Cover:

Το indie pop συγκρότημα από το Μπρούκλυν της Αμερικής είναι ξανά στο μουσικό προσκήνιο με νέα σύσταση. Για να είμαστε ακριβείς, οι The Drums είναι πλέον ο Jonathan Prince. Εν ολίγοις προσφάτως το ιδρυτικό μέλος του συγκροτήματος Jacob Graham αποχώρησε “ειρηνικά”, όπως δήλωσε κατ’ επιλογήν δική του, ανοίγοντας με αυτόν τον τρόπο τον δρόμο στον Pierce για μία solo καριέρα.

Όπως και να έχει, οι The Drums αναμένεται να κυκλοφορήσουν στις 16 Ιουνίου το ολοκαίνουριο και τρίτο κατά σειρά studio album τους, με τίτλο “Abysmal Thoughts”. Πρόκειται για τον follow-up δίσκο του “Encyclopedia” που κυκλοφόρησαν το 2014 από την Minor Records. Αλλάζοντας δισκογραφική κι επιλέγοντας την ANTI-, οι The Drums κυκλοφόρησαν το “Head Of The Horse”.

Αναφερόμαστε σε ένα από τα τραγούδια που θα περιλαμβάνονται στον επερχόμενο δίσκο, η παραγωγή του οποίου, καθώς και η σύνθεση των τραγουδιών αφορούν αποκλειστική δουλειά του Pierce. Το “Head of The Horse” κατακεραυνώνει όλους τους anti-LGBTQ, με αφορμή τον οικογενειακό του περίγυρο. Ένα τραγούδι που ακούγεται ευχάριστα και μπορείς να το απολαύσεις μέσω του συνδέσμου που ακολουθεί.

The Drums - Head Of The Horse

Back To Top