skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Interrupters – Title Holder

Μέτα από το “She’s Kerosene”, oι The Interrupters μας δίνουν άλλο ένα τραγούδι με τίτλο “Title Holder”…

Τίτλος τραγουδιού“Title Holder”

Καλλιτέχνης: The Interrupters

Μουσική / Στίχοι: The Interrupters

Εταιρεία: Hellcat/Epitaph Records

Από το LP: “Fight The Good Fight”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 29 Ιουνίου 2018

Art-Cover:

Αρχές Μαΐου, οι The interrupters μας είχαν δώσει το νέο τους τραγούδι “She’s Kerosene”, το οποίο πολύ αγαπήσαμε και περιμέναμε πώς και πώς να έρθουν τα υπόλοιπα. Κανείς δεν περίμενε ότι θα ερχόταν τόσο σύντομα. Στις 30 Μαΐου, κυκλοφόρησαν και δεύτερο τραγούδι από τον δίσκο που αναμένουμε, με τίτλο “Title Holder”.

Το “Title Holder” κινείται στον ίδιο και μοναδικό ska-punk ήχο των The Interrupters. Είναι πολύ ρυθμικό και «ξεσηκωτικό». Το τραγούδι είναι παραγωγής της Hellcat Records και το κυκλοφόρησαν στο Youtube μαζί με το lyric video. Οι στίχοι είναι μία προτροπή/ συμβουλή για όλους εμάς που τα προβλήματα μας παίρνουν από κάτω και είμαστε αντιμέτωποι με μία σαθρή κοινωνία.

Οι The Interrupters πρόκειται να κυκλοφορήσουν το νέο τους album με τίτλο “The Good Fight” (όπως έχουμε ξαναπεί) στις 29 Ιουνίου. Επίσης, έχουν «κλείσει» μία πολύ μεγάλη περιοδεία για όλο το καλοκαίρι και θα παίξουν με μεγάλα ονόματα (Rancid, The Mighty Mighty Bosstones, The Bouncing Souls, κ.ά.) Για αυτούς τους δύο λόγους, μας δίνουν δείγματα της δουλείας τους.

Ελπίζουμε να έχουμε και άλλο ένα σύντομα, πριν τον δίσκο, αλλά μέχρι τότε αξίζει να κλείσουμε με τους στίχους του “Title Holder”…

“Fight like a title holder
Stand like a champion
Live like a warrior
And never let ’em break you down”

Σαράμπαλη Κασιαλμά Ρόζα

The Interrupters - Title Holder

Back To Top