skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Kooks – Got Your Number

Ακούστε το νέο, ανεξάρτητο single των The Kooks, με τίτλο “Got Your Number”!

Τίτλος τραγουδιού“Got Your Number”

Καλλιτέχνης: The Kooks

Μουσική / Στίχοι: Brandon Friesen, Chris Seefried, Luke Pritchard

Εταιρεία: AWAL Recordings

Από το LP: Digital Release

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 3 Μαΐου 2019

Art-Cover:

Το ημερολόγιο γράφει 3 Μαΐου και οι The Kooks, το post-punk και indie-rock συγκρότημα από το Brighton της Αγγλίας είναι ξανά στις επάλξεις, με νέο υλικό. Έχοντας, λοιπόν, ολοκληρώσει την προώθηση της πιο πρόσφατης δουλειάς τους, με τίτλο “Let’s Go Sunshine”, οι The Kooks παρουσιάζουν στο κοινό το “Got Your Number”. Πρόκειται για την πρώτη, ανεξάρτητη κυκλοφορία τους για το 2019, έπειτα από την κυκλοφορία του πέμπτου studio album τους. Το τραγούδι δεν διαφέρει σε τίποτα από ό,τι έχουμε ακούσει μέχρι στιγμής από το συγκρότημα. Κιθαριστικά riffs από ηλεκτρικές και κλασσικές κιθάρες, εναρμονίζονται με τα ρυθμικά κρουστά και την φωνή του Luke Pritchard.

Πρόκειται για το πρώτο τραγούδι από το 2018, όπου δεν υπάρχει ο Peter Denton. Ο μπασίστας, κιθαρίστας και τραγουδιστής δεύτερων φωνών έδρασε στο συγκρότημα από το 2008 και για δέκα συναπτά έτη βρισκόταν στο πλευρό των Luke Pritchard, Hugh Harris και Alexis Nuñez.

Αξίζει να σημειώσουμε πως όλη το καλοκαίρι και μέχρι τις 11 Οκτωβρίου, οι The Kooks θα παραβρεθούν σε ουκ ολίγα festivals της Ευρώπης παρουσιάζοντας τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, όπως το “Naïve” και το “She Moves in Her Own Way”, αλλά και νεότερες δημιουργίες τους.

The Kooks - Got Your Number

Back To Top