skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Lumineers – Scotland (“Reign” O.S.T.)

Οι The Lumineers μας τραγουδούν για την Σκωτία…

Τίτλος τραγουδιού“Scotland”

Καλλιτέχνης: The Lumineers

Μουσική / Στίχοι: Wesley Schultz, Jeremiah Fraites, Jason David Van Dyke

Εταιρεία: Decca Records

Από το EP: “C-Sides”

Ημερομηνία κυκλοφορίας EP: 13 Ιουλίου 2018

Art-Cover:

Οι The Lumineers αρπάζουν όποια ευκαιρία βρεθεί στο δρόμο τους και για του λόγου του αληθές, μας συστήνουν ένα τραγούδι τους που συναντάμε στο νέο EP τους, αλλά και στο επίσημο soundtrack της αμερικανικής σειράς, “Reign”. Πρόκειται για το “Scotland” ένα τραγούδι που τη μουσική και τους στίχους του υπογράφουν οι Wesley Schultz, Jeremiah Fraites και Jason David Van Dyke, ενώ αυτό διατηρεί ένα mid-tempo μουσικό μοτίβο που αγγίζει τα όρια της μπαλάντας. Το τραγούδι μιλάει για όλα αυτά που αφήνεις πίσω σου προς ικανοποίηση των υπολοίπων. Βαρύς στίχος για εύθραυστες ψυχές.

Οι The Lumineers προέρχονται από την Αμερική και συγκεκριμένα το New Jersey. Χωρίς να είναι πρότυπο συγκροτήματος, μιας και οι δημιουργίες τους απέχουν αρκετά η μία από την άλλη, δεν ξεχνιούνται στο χρόνο. Έπειτα από το πρώτο single τους “Ho Hey”, το 2012, που μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να αγγίξει την κορυφή των charts και να αναδειχθεί ‘πολυπλατινένιο’, το συγκρότημα σημείωσε ξανά επιτυχία με το “Stubborn Love” την ίδια χρονιά και με το “Ophelia” την αμέσως επόμενη. Έκτοτε η πορεία του στο μουσικό προσκήνιο πέρασε αδιάφορη, με μόνο τους πιστούς θαυμαστές του να αποτελούν τους ακόλουθούς του.

Το “Scotland” περιλαμβάνεται στο πιο πρόσφατο EP του μουσικού trio, με τίτλο “C-Sides”, η επίσημη κυκλοφορία του οποίου πραγματοποιήθηκε στις 13 Ιουλίου, μέσω της Decca Records.

The Lumineers – Scotland

Back To Top