skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Menzingers – Toy Soldier

Οι The Menzingers κάνουν come-back με το νέο τους τραγούδι “Toy Soldier”.

Τίτλος τραγουδιού“Toy Soldier”

Καλλιτέχνης: The Menzingers

Μουσική / Στίχοι: The Menzingers

Εταιρεία: WMG

Από το LP: Digital Single

Ημερομηνία κυκλοφορίας single: 30 Μαΐου 2018

Art-Cover:

Οι The Menzingers για τους punk-rockers είναι ένα συγκρότημα που δεν χρειάζεται συστάσεις, καθώς είναι στο προσκήνιο από το 2006 και είναι πολύ ενεργοί. Ξεκίνησαν σαν ska/ pop punk μπάντα, όμως (ευτυχώς για εμάς) η punk-rock τους κέρδισε. Από την αρχή της καριέρας τους μας χάρισαν τα δικά τους τραγούδια με το demo “Demo” και το album “A Lesson in the Abuse of Information Technology”. Ακολούθησαν άλλες πέντε ολοκληρωμένες δουλειές και επτά singles.

Μετά από έναν ολόκληρο χρόνο και το album “After the Party”, οι The Menzingers, μέσω των λογαριασμών τους στα διαδικτυακά μέσα, κυκλοφόρησαν νέο single με τίτλο “Toy Soldier”. Το “Toy Soldier” κυκλοφόρησε στις 30 Μαΐου με παραγωγό τον φίλο τους Will Yip και με αφορμή την περιοδεία που έχουν κανονίσει το καλοκαίρι. Οι στίχοι του τραγουδιού, όπως αναφέρει το ίδιο το συγκρότημα (αλλά είναι και φανερό), αναφέρεται στο αμερικάνικο πολιτικό “shit-show”. Ο Mark Cohen έχει επιμεληθεί το artwork του single, η οποία δείχνει ένα αγοράκι σε στάση «επίθεσης» σε ένα σπασμένο πεζοδρόμιο σε μία γειτονιά της Αμερικής.

Ωστόσο, οι The Menzingers δεν έχουν ανακοινώσει ακόμα αν το Toy Soldier είναι ο πρόλογος για ένα νέο album όμως αν είναι, φαίνεται να έρχονται πολύ όμορφα πράγματα…

Σαράμπαλη Κασιαλμά Ρόζα

The Menzingers - Toy Soldier

Back To Top