skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The National – You Had Your Soul with You

Το νέο, ‘ανεβαστικό’ τραγούδι του John Newman είναι εδώ για να το βάλεις στο repeat!

Τίτλος τραγουδιού: “You Had Your Soul with You

Καλλιτέχνης: The National

Μουσική / Στίχοι: Aaron Dessner, thomas bartlett, Carin Besser

Εταιρεία: 4AD Ltd

Από το LP: “I Am Easy To Find”

Ημ/νία κυκλοφορίας single: 5 Μαρτίου 2019

Art-Cover:

Οι The National βρίσκονται ξανά στις επάλξεις ικανοποιώντας το παγκόσμιο κοινό τους. Δύο ανακοινώσεις ήρθαν στην επιφάνεια, με την πρώτη να αφορά την κυκλοφορία του νέου τους δίσκου και την δεύτερη το νέο τους single. Όσον αφορά, λοιπόν, το νέο δίσκο του πενταμελούς συγκροτήματος που εδώ και είκοσι χρόνια διατηρεί μία μόνιμη θέση στα charts με τις εκάστοτε δουλειές του, αυτός θα φέρει ως τίτλο “I Am Easy To Find” κι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 17 Μαΐου. Με σκοπό την προώθηση της νέας δισκογραφικής τους δουλειάς, οι The National κυκλοφόρησαν ένα trailer, με ασπρόμαυρο εφέ και γεμάτη δυνατές εικόνες για μεγάλες συγκινήσεις.

Το εν λόγω trailer προϋπαντεί ένα 24λεπτο film στο οποίο πρωταγωνιστικό ρόλο έχει η Σουηδή ηθοποιός Alicia Vikander (Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου – 2016 – για την ταινία “The Danish Girl”). Την σκηνοθετική επιμέλεια του mini film ανέλαβε ο Mike Mills.

Μαζί, λοιπόν, με αυτή την ανακοίνωση, οι The National μας συστήνουν και το lead single του album. Το τραγούδι αυτό έχει τίτλο “You Had Your Soul With You” και φαίνεται πως το συγκρότημα θέλει να διατηρήσει τα μουσικά indie και alternative rock γνωρίσματά του, αλλά και να συμβαδίσει με τους καιρούς. Για τον λόγο αυτό στο τραγούδι αντιλαμβανόμαστε ρυθμικά synths κι electro

ηχοχρώματα που δεν αλλοιώνουν καθόλου το γνώριμο ύφος τους. Τα γλυκά φωνητικά του Matt Berninger συνεχίζουν να έχουν την πρωτοκαθεδρία.

The National - You Had Your Soul with You

The National - I Am Easy to Find (trailer)

Back To Top