skip to Main Content

Νέο Τραγούδι | The Prodigy – Light Up the Sky

Οι The Prodigy επέστρεψαν με το νέο single «Light Up The Sky», που θα συμπεριλαμβάνεται στο νέο τους album “No Tourists”.

Τίτλος τραγουδιού“Light Up the Sky”

Καλλιτέχνης: The Prodigy

Μουσική / Στίχοι: N/A

Εταιρεία: Take Me To The Hospital

Από το LP: “No Tourists”

Ημερομηνία κυκλοφορίας LP: 2 Νοεμβρίου 2018

Art-Cover:

To «Light Up The Sky» είναι το εκρηκτικό νέο single από τους The Prodigy και το δεύτερο τραγούδι που μας παρουσιάζουν πριν από την κυκλοφορία του πολύ-αναμενόμενου έβδομου studio album τους, “No Tourists” (2 Νοεμβρίου). Η μπάντα έχει επίσης επιβεβαιώσει τις λεπτομέρειες της χειμερινής περιοδείας της, η οποία θα λάβει χώρα σε ευρωπαϊκές χώρες.

Το “Light Up The Sky” αναμφίβολα φωτίζει τον “κίνδυνο” που έχει καθορίσει τον ήχο των The Prodigy καθ ‘όλη τη διάρκεια της καριέρας τους, μια επίθεση από acid rock στην οποία οι κιθάρες συνδυάζονται με ένα 303 πανδαιμόνιο, τις φωνές του Maxim και ένα αναζωογονητικό ρεφρέν από τον μακροχρόνιο συνεργάτη τους Brother Culture. Το τραγούδι ακολουθεί την κυκλοφορία του single, “Need Some1”, φτάνοντας συνοδευόμενο από ένα lyric-video που συλλαμβάνει με εικόνες, την αισθητική της νέας τους δουλειάς και είναι μια δυνατή εισαγωγή στον κόσμο του “No Tourists”: ένα album που μπορεί να ταξιδέψει τον ακροατή μέσω του big beat, το είδος που τους καθιέρωσε και στο οποίο παραμένουν πιστοί από την πρώτη μέρα τους.

Το album θα κυκλοφορήσει, εκτός από ψηφιακή μορφή, σε CD, κασέτα και διπλό βινύλιο, τόσο σε standard όσο και σε μια limited edition με πτυσσόμενο ένθετο με μωβ, διπλό βινύλιο.

The Prodigy - Light Up the Sky

Back To Top